Γερμανία: Άνδρας πέφτει από το παράθυρο και κανείς δεν βοηθάει

Newsroom

Γερμανία: Αστυνομικοί έσωσαν ένα μωρό από βέβαιο θάνατο

Ένας 64χρονος άνδρας έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματός του κοντά στο Gelsenkirchen – και πέθανε. Αρκετά αυτοκίνητα περνούσαν, αλλά κανείς δεν σταμάτησε. Τελικά, κάθε βοήθεια ήρθε πολύ αργά για τον άνδρα…

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη στο Rotthausen κοντά στο Gelsenkirchen: Ένας 64χρονος άνδρας έπεσε από το ανοιχτό παράθυρο του διαμερίσματός του νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το τραγικό; Έμεινε στο πεζοδρόμιο για περίπου 30 λεπτά πριν τον βοηθήσουν.

Τα πλάνα από μια κάμερα παρακολούθησης, τα οποία αναλύθηκαν από την αστυνομία, δείχνουν: Κατά τη διάρκεια αυτών των 30 λεπτών, πέρασαν πολλά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα από αυτά μάλιστα έκανε αναστροφή και προσπέρασε ξανά το θύμα – χωρίς να το βοηθήσει.

Μόνο μετά από 30 λεπτά κάποιοι πολίτες κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου πέθανε λίγο αργότερα.

Η αστυνομία είναι συγκλονισμένη από αυτό το περιστατικό και απευθύνει επείγουσα έκκληση προς την ανθρωπότητα: “Εάν ένα άτομο βρίσκεται σε αβοήθητη κατάσταση, τότε όλοι έχουν καθήκον να βοηθήσουν.

Μην κοιτάτε αλλού, αλλά βοηθήστε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας και παρέχετε τις πρώτες βοήθειες, αν χρειαστεί”.

Γιατί κάθε λεπτό μετράει, ειδικά στα ατυχήματα. Όποιος συνεχίζει να απομακρύνεται μπορεί να διωχθεί ποινικά για παράλειψη παροχής βοήθειας.

Η αστυνομία έχει πλέον ξεκινήσει έρευνα.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης