Ξεχασμένο ραντεβού: Γυναίκα τραβάει το φρένο έκτακτης ανάγκης

Ένα τρελό περιστατικό κράτησε σε εγρήγορση την ομοσπονδιακή αστυνομία στο Ντόρτμουντ. Γυναίκα είχε ξεχάσει ένα ραντεβού…

Το ICE 513 από το Μύνστερ προς το Μόναχο είχε μόλις αναχωρήσει από τον κεντρικό σταθμό στις 7.10 π.μ., όταν μια γυναίκα (37 ετών) τράβηξε ξαφνικά το φρένο έκτακτης ανάγκης.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Anne Rohde: “Η Γερμανίδα φέρεται στη συνέχεια να άνοιξε την πόρτα έκτακτης ανάγκης και να εγκατέλειψε το τρένο.

Διέσχισε τις ράγες προς το πάρκινγκ. Ο υπάλληλος του τρένου δεν μπορούσε να την κρατήσει”.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η φυγάς είπε: “Πανικοβλήθηκα γιατί ξέχασα ένα σημαντικό ραντεβού που έπρεπε να παρακολουθήσω επειγόντως”.

Αλλά το “σημαντικό ραντεβού” έπρεπε να περιμένει – οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητό της ενώ βρισκόταν ακόμα στην Bahnhofstraße.

Η γυναίκα από το Witten δέχτηκε βαρύτατη χρέωση: Η “κατάχρηση κλήσης έκτακτης ανάγκης” τιμωρείται με φυλάκιση έως και ενός έτους!

Επιπλέον, η ασυνείδητη ταξιδιώτης θα μπορούσε ακόμα να αντιμετωπίσει αξιώσεις προσφυγής από τους σιδηροδρόμους, διότι μετά τον συναγερμό του οδηγού, όλα τα τρένα στην ευρύτερη περιοχή σταμάτησαν αμέσως.

Οι συνέπειες: “21 αμαξοστοιχίες καθυστέρησαν, πέντε αμαξοστοιχίες εκτράπηκαν, δύο αμαξοστοιχίες ακυρώθηκαν εντελώς και 16 αμαξοστοιχίες κατέγραψαν μερική ακύρωση”, λέει ο Rohde.

Το πού πήγαινε η γυναίκα τόσο ξαφνικά, δεν το διευκρίνισε.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.