Γερμανία: Με όριο ταχύτητας στα 100km/h έτρεχε με 280km/h

BMW 510 ίππων: Με 157χλμ μέσα από την πόλη του Μονάχου

Είχε την άδεια οδήγησης μόλις έξι μήνες, αλλά ένας 18χρονος μάλλον δεν επιτρέπεται πλέον να κάθεται πίσω από το τιμόνι τόσο γρήγορα. Στον αυτοκινητόδρομο A115, το ταχύμετρό του έδειχνε 180 km/h περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο.

Η αστυνομία του Βερολίνου έβγαλε έναν 18χρονο από την κυκλοφορία επειδή οδηγούσε ένα σπορ αυτοκίνητο με 280 km/h.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο 18χρονος προσπέρασε ένα αυτοκίνητο με ταχύμετρο που έδειχνε 180 km/h πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Σύμφωνα την αστυνομία, ο οδηγός που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα προσπέρασε ένα πολιτικό περιπολικό στον αυτοκινητόδρομο A115 με κατεύθυνση το Zehlendorf το βράδυ της Τετάρτης.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, η συσκευή βίντεο των αστυνομικών κατέγραψε μέγιστη ταχύτητα άνω των 280 km/h – το όριο ταχύτητας εκεί είναι 100.

Τελικά, η περίπολος με πολιτικά προσπέρασε τον οδηγό ταχύτητας και τον οδήγησε εκτός αυτοκινητόδρομου στον κόμβο Spanische Allee.

Με δικαστική απόφαση, το αυτοκίνητο και η άδεια οδήγησης του 18χρονου, η οποία ήταν μόλις έξι μηνών, κατασχέθηκαν.

Περαιτέρω έρευνες διεξάγονται από εξειδικευμένη μονάδα τροχαίων παραβάσεων.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης