Γερμανία: Εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης απλοποιεί τη γραφειοκρατία

Γερμανία: Εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης απλοποιεί τη γραφειοκρατία

Μια ουκρανική νεοφυής επιχείρηση με έδρα το Βερολίνο, η Ridocu, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να λανσάρει μια εφαρμογή που θα βοηθά τους ξένους στη Γερμανία να περιηγηθούν στα περίπλοκα γραφειοκρατικά συστήματα της χώρας.

Η εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης θα διευκολύνει τη γερμανική γραφειοκρατία

Μεταξύ των πραγμάτων που ξεπερνούν την κατανόηση του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι τόσο η εκθετική ανάπτυξη της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης που προβλέπεται για τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια όσο και η ιδέα ότι η γραφειοκρατία στη Γερμανία θα είναι ποτέ απλή και ανώδυνη.

Τώρα, ένας Ουκρανός επιχειρηματίας που ζει στο Βερολίνο έχει βαλθεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για να κάνει το τελευταίο, αδιανόητο όνειρο πραγματικότητα.

Το Ridocu, συντομογραφία του “Rid of Documents”, είναι το πνευματικό παιδί του Dmitry Zviyagilsky και έχει ως στόχο να “διευκολύνει την επικοινωνία και τη διαχείριση της αλληλογραφίας για τους ομογενείς και τους πρόσφυγες που έχουν συχνή επικοινωνία με αξιωματούχους ή άλλες αρχές των οποίων η γλώσσα επικοινωνίας δεν είναι η μητρική γλώσσα των χρηστών”.

Μέχρι στιγμής, προβλέπεται ότι η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά και ουκρανικά.

Η Ridocu χρησιμοποιεί την τεχνολογία GPT για την ανάπτυξη της εφαρμογής

Η εταιρεία με έδρα το Βερολίνο δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών της Ridocu και τις συγκεκριμένες γραφειοκρατικές εργασίες στις οποίες θα βοηθήσει.

Μέχρι στιγμής, η νεοφυής επιχείρηση έχει δηλώσει ότι η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη βασισμένη στην GPT που έχει αναπτύξει η εταιρεία, η οποία “θα επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν [μια] επιστολή ή, στην περίπτωση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, να ανεβάζουν απλώς ένα PDF, ένα κείμενο ή άλλα αρχεία- αφού επεξεργαστεί τη φωτογραφία της επιστολής ή το αρχείο που έχει ανέβει, το σύστημα θα κάνει τα υπόλοιπα”.

Η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί επίσης έναν μεταφραστή Speech2Speech σε πραγματικό χρόνο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης