Γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια

Αυτός ο επαγγελματικός σύλλογος της 2.Bundesliga θα αφήσει σύντομα τους θεατές να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο…

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ θέλει να δώσει στους ποδοσφαιρόφιλους δωρεάν είσοδο σε τουλάχιστον τρεις εντός έδρας αγώνες της δεύτερης κατηγορίας την ερχόμενη σεζόν.

Αυτό αποτελεί μέρος ενός στρατηγικού αναπροσανατολισμού του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος την Τετάρτη.

Η επανάσταση των εισιτηρίων σχεδιάζεται αρχικά ως πιλοτική φάση για την ερχόμενη σεζόν και ο αριθμός των αγώνων με δωρεάν είσοδο θα μπορούσε να αυξηθεί στο μέλλον.

Με τέσσερις χορηγούς μέχρι στιγμής, η Φορτούνα έχει προγραμματίσει μακροπρόθεσμες συνεργασίες για πέντε χρόνια ύψους περίπου 45 εκατομμυρίων στο πλαίσιο της νέας αντίληψης.

“Θέλουμε όλοι να μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του ποδοσφαίρου στο Ντίσελντορφ και έτσι να εδραιωθεί η Fortuna πολύ πιο σταθερά στην πόλη μας και πάλι”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Alexander Jobst, ο οποίος ανακοίνωσε την Τετάρτη την ασυνήθιστη ιδέα.

Ο Jobst τόνισε ότι η ιδέα είχε επίσης ως στόχο να δείξει “ότι το ποδόσφαιρο ανήκει πρώτα και κύρια στους φιλάθλους”.

“Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και μπορεί πραγματικά να προκαλέσει μια επανάσταση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο δήμαρχος του Ντίσελντορφ Στέφαν Κέλερ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης