Κικίλιας: Αγαπητοί Γερμανοί, ξεχειμωνιάστε στις ελληνικές παραλίες

Ο υπουργός Τουρισμού μιλώντας στη Bild απηύθυνε κάλεσμα στους Γερμανούς να ξεχειμωνιάσουν στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης

Μια πρωτότυπη πρόταση έχει ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας για τους Γερμανούς προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης και την απειλή να μείνουν χωρίς θέρμανση το χειμώνα αν η Ρωσία σταματήσει οριστικά τη ροή φυσικού αερίου προς τη Γερμανία. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Bild τους καλεί να ξεχειμωνιάσουν στην Ελλάδα.

«Για το φθινόπωρο και το χειμώνα θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς τους Έλληνες να καλωσορίσουμε Γερμανούς συνταξιούχους που θα ήθελαν να ζήσουν έναν «μεσογειακό χειμώνα» με ελληνική φιλοξενία, ήπιο καιρό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας”. Και: «Θα σας περιμένουμε εδώ», λέει ο Κικίλιας.

Το μήνυμα που στέλνει ο έλληνας υπουργός: «Αν η ζωή στη Γερμανία είναι πολύ ακριβή για εσάς, αν φοβάστε έναν παγωμένο χειμώνα με κρύο χωρίς θέρμανση, ελάτε στην Ελλάδα.

Καλύτερο μέρος για να περάσετε το χειμώνα: Η Κρήτη. Ο χειμώνας διαρκεί μόνο δύο μήνες – και μάλιστα αυτό διακόπτεται από δέκα ζεστές μέρες, τις Αλκυονίδες.

Το δημοσίευμα συνοδεύεται και από τιμοκατάλογο για τα βασικά έξοδα.

Βερολίνο/Aνταπόκριση: Γιώργος Παππάς

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.