Γυναίκα συνελήφθη για τον θάνατο του δίχρονου παιδιού της

38χρονη γυναίκα συνελήφθη – Σοκαριστικό περιστατικό στην περιοχή Diepholz: Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, μια γυναίκα σκότωσε το δίχρονο παιδί της.

Περίπου στις 3.30 μ.μ. της Τετάρτης, οι υπηρεσίες διάσωσης και η αστυνομία κλήθηκαν σε έκτακτη ανάγκη στο Twistringen κοντά στη Βρέμη.

Στο σημείο, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν ένα άψυχο παιδί και την 38χρονη μητέρα του.

Οι προσπάθειες διάσωσης του παιδιού απέβησαν άκαρπες και ο γιατρός των επειγόντων περιστατικών μπόρεσε μόνο να διαγνώσει τον θάνατο του παιδιού, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, η “μητέρα” σκότωσε η ίδια το δίχρονο παιδί της. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου και το ιστορικό του εγκλήματος.

Η 38χρονη γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Diepholz για τα περαιτέρω μέτρα. Το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών έχει αναλάβει την έρευνα και βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος για να εξασφαλίσει στοιχεία.

Τους συγγενείς παρακολούθησαν ιερείς κατόπιν αιτήματός τους. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βοηθήθηκαν επίσης από ιερείς.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης