Κακοκαιρία Daniel: Αυτοκίνητα χάνονται μέσα στα κύματα στο Πήλιο

Newsroom

Updated on:

Ειδησεογραφία-GRland

Η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο – Παρασύρθηκαν ακόμα και τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα – Πάνω από 1,5 μέτρο η στάθμη του νερού

Μεγάλα τα προβλήματα και τεράστιες οι καταστροφές που έχει δημιουργήσει από τα ξημερώματα η κακοκαιρία Daniel στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Πηλίου και συγκεκριμένα στο παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη.

Ο όγκος του νερού που έχει πέσει στην περιοχή είναι τόσο μεγάλος που παρασύρθηκαν ακόμα και τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε κεντρικό πάρκινγκ της περιοχής.

Δείτε βίντεο σοκ με αυτοκίνητο να έχει παραδοθεί στα κύματα:

Όπως ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook ο αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία :

YouTube video

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές…».

YouTube video

σδ

Απίστευτες εικόνες στο νότιο Πήλιο: Γέμισε αυτοκίνητα η θάλασσα σε παραλία της περιοχής

Βιβλική είναι η καταστροφή στην περιοχή Μικρό στα παράλια του νότιου Πηλίου, όπου αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα από τους ορμητικούς χειμάρρους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τουλάχιστον 6-7 οχήματα παρασύρθηκαν από τα νερά και κατέληξαν στη θάλασσα, με την ορμή του χειμάρρου να είναι ασταμάτητη, καθώς η βροχή πέφτει ασταμάτητα εδώ και μερικές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, που δοκιμάζεται όσο καμία άλλη αυτή την ώρα από την κακοκαιρία «Daniel».

Τα αυτοκίνητα στη θάλασσα στην παραλία Μικρό

 

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης