Κακοποίηση γάτας από παιδί: η μητέρα πρέπει να πληρώσει 2.000Ε

Τρίτη και 13 ή χειρότερα… Παρασκευή και 13;

Ένα κορίτσι ηλικίας δώδεκα ετών κακοποίησε ένα γατάκι στο Ντίσελντορφ. Εξαιτίας αυτού, η μητέρα πρέπει τώρα να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη….

Μια μητέρα από το Ντίσελντορφ πρέπει να πληρώσει 2.000 ευρώ.

Ο λόγος: Η κόρη της κακομεταχειρίστηκε ένα μικρό γατάκι. Η 53χρονη μητέρα καταδικάστηκε στο πρόστιμο από το τοπικό δικαστήριο επειδή παραβίασε τον νόμο περί προστασίας των ζώων ως ιδιοκτήτρια της γάτας.

Έτσι, είχε επιτρέψει την κακομεταχείριση της γάτας από την κόρη της. Το δωδεκάχρονο κορίτσι είχε χτυπήσει, ταρακουνήσει άγρια, δαγκώσει και πετάξει γύρω γύρω το έξι μηνών γατάκι με το όνομα “Malena”.

Τα βίντεο της κακοποίησης διέρρευσαν στο γραφείο δημόσιας τάξης.

Η μητέρα είχε προσβληθεί στα Social Media

Το γραφείο δημόσιας τάξης είχε επίσης απαγορεύσει στην οικογένεια να διατηρεί ζώα στο μέλλον. Η γάτα Malena στάλθηκε σε καταφύγιο ζώων.

Στο δικαστήριο, η γυναίκα δήλωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της ήταν στο κελάρι ενώ η κόρη βασάνιζε τη γάτα στο διαμέρισμα.

Η μητέρα, είπε, δεν είχε παρατηρήσει τίποτα – η κόρη της είχε πει ότι είχε απλώς παίξει με το γατάκι.

Η 53χρονη είπε επίσης ότι τα βίντεο με την κακοποίηση είχαν κυκλοφορήσει εν τω μεταξύ στο διαδίκτυο.

Το αποτέλεσμα ήταν να την βρίζουν, να την προσβάλλουν και να την φτύνουν. “Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς και λυπάμαι”, δήλωσε την Τετάρτη.

Αλλά τα επιχειρήματα και οι περιγραφές της γυναίκας δεν τη βοήθησαν ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου.

Ωστόσο, ο δικαστής μείωσε το ποσό του προστίμου. Με τον τρόπο αυτό, ακολούθησε αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος το είχε ζητήσει λόγω του χαμηλού εισοδήματος της 53χρονης.

Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία κερδίζει 1.300 ευρώ το μήνα, μπορεί να εξοφλήσει το ποσό των 2.000 ευρώ σε μηνιαίες δόσεις των 50 ευρώ η κάθε μία. Η απόφαση είναι νομικά δεσμευτική.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης