Ο νέος κανονισμός της DHL στη Γερμανία προκαλεί απογοήτευση

Ο νέος κανονισμός της DHL προκαλεί απογοήτευση: Η υπογραφή κατά την παραλαβή δεμάτων θα κοστίζει σύντομα χρήματα….

Κατά τη διάρκεια των κανονισμών Corona, η DHL είχε καταργήσει την επιβεβαίωση παραλαβής με υπογραφή για τους πελάτες της. Τώρα ο πάροχος υπηρεσιών δεμάτων επαναφέρει την άλλοτε δωρεάν υπηρεσία, αν και με κόστος – και δέχεται κριτική.

Όταν η υπηρεσία δεμάτων χτυπάει την πόρτα για να παραδώσει μια αποστολή, η παραλαβή επιβεβαιώνεται με υπογραφή – αναλογική ή ψηφιακή. Μια πρακτική που αποτελούσε ρουτίνα τουλάχιστον πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας Corona. Αλλά με τους περιορισμούς επαφής, η DHL σταμάτησε να υποστηρίζει την υπηρεσία. Τώρα η εταιρεία logistics ανακοίνωσε την επιστροφή της υπηρεσίας – με έναν νέο κανονισμό.

Σύμφωνα με το “derwesten.de”, η DHL επαναφέρει την επιβεβαίωση παραλαβής για τα δέματα – αλλά ως μια χρεώσιμη πρόσθετη επιλογή που οι αποστολείς θα μπορούν να προσθέσουν από την 1η Ιουλίου 2023.

“Τότε δεν θα υπογράψω πια” ή “είναι όλα μια κοροϊδία” ήταν τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα. Η υπηρεσία θα κοστίζει στο μέλλον 19 λεπτά.

Αλλά: επηρεάζονται μόνο οι επιχειρηματικοί πελάτες της DHL, για τους ιδιώτες η υπηρεσία δεν μπορεί να κλείσει καθόλου και επομένως η αλλαγή είναι άνευ σημασίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης