Κλειδωμένο σε αμάξι: Πυροσβεστική απελευθερώνει μωρό

Η πόρτα του αυτοκινήτου κλείνει πίσω από μια νεαρή μητέρα. Το σύστημα κεντρικού κλειδώματος κλειδώνει το μωρό και τα κλειδιά στο όχημα. Τελικά, πρέπει να έρθει η πυροσβεστική…

Ένα μωρό που έκλαιγε απεγκλωβίστηκε από ένα αυτοκίνητο από την πυροσβεστική υπηρεσία στο Großostheim της Κάτω Φραγκονίας.

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Πυροσβεστική Επιθεώρηση του Aschaffenburg, η μητέρα είχε κλειδώσει το αυτοκίνητο από ατύχημα, αλλά το κλειδί βρισκόταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο.

Επειδή δεν είχε εφεδρικό κλειδί, η γυναίκα κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην αγωνία της.

Η πυροσβεστική έφτασε με δύο οχήματα. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να απελευθερώσουν το μωρό που έκλαιγε, το οποίο βρισκόταν σε βρεφική κούνια στο πίσω κάθισμα.

“Η νεαρή μητέρα στα όρια νευρικού κλονισμού”

Η πόρτα του αυτοκινήτου είχε κλείσει πίσω από τη γυναίκα, εξήγησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής όταν ρωτήθηκε από το t-online.

Λίγο αργότερα, το σύστημα κεντρικού κλειδώματος ενεργοποιήθηκε – και το παιδί κλειδώθηκε στο όχημα μαζί με το κλειδί.

Δεν υπήρχε κίνδυνος για το παιδί, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ένα τέταρτο της ώρας μετά την κλήση έκτακτης ανάγκης, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν ήδη απεγκλωβίσει το μωρό. “Ανοίξαμε την πόρτα με μια σφήνα και ένα σύρμα”.

Μετά τη διάσωση, το παιδί ηρέμησε και γέλασε με τους πυροσβέστες. “Η νεαρή μητέρα χρειαζόταν λίγες στιγμές ακόμα – είχε ήδη φτάσει στα όριά της.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης