Κλείσιμο του Α3: Θεαματικό ατύχημα με τρεις σοβαρά τραυματίες

Newsroom

Updated on:

Γερμανία: Αποποινικοποίηση της εγκατάλειψης τροχαίου χωρίς σωματική βλάβη

Ο αυτοκινητόδρομος Α3 έκλεισε το πρωί του Σαββάτου μετά από ατύχημα. Το ένα όχημα έπεσε πάνω στο άλλο με κατεύθυνση προς την Κολωνία. Δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις Siegburg, Königswinter και Sankt Augustin αναπτύχθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Α3 με κατεύθυνση την Κολωνία από τις 9.55 π.μ. του Σαββάτου.

Τρία αυτοκίνητα είχαν εκεί ατύχημα με έντεκα εμπλεκόμενους, εκ των οποίων τρεις σοβαρά τραυματίες. Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο διάσωσης.

Επιπλέον, εθελοντές και μόνιμοι πυροσβέστες ασφάλισαν το σημείο του ατυχήματος και βοήθησαν την υπηρεσία διάσωσης.

Το εθελοντικό πυροσβεστικό σώμα Sankt Augustin παρείχε διοίκηση και έλεγχο.

Συνολικά αναπτύχθηκαν περίπου 80 άτομα της αστυνομίας, της υπηρεσίας διάσωσης και της πυροσβεστικής, συμπεριλαμβανομένων 35 εθελοντών από το Sankt Augustin.

Η επιχείρηση διήρκεσε μέχρι τις 11.15 π.μ. περίπου.

Η αστυνομία ανέλαβε τον τόπο του συμβάντος, ενώ εκείνη την ώρα ο αυτοκινητόδρομος εξακολουθούσε να είναι κλειστός προς την κατεύθυνση της Κολωνίας και σχηματίστηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο και στις δύο κατευθύνσεις.

Εν τω μεταξύ, ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε επίσης και προς τις δύο κατευθύνσεις.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης