Λαμπερό νησί λουλουδιών: Άνοιξε ο “Χριστουγεννιάτικος Κήπος”

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο μικρά φωτάκια μεταμόρφωσαν και πάλι το νησί των λουλουδιών Mainau στη λίμνη της Κωνσταντίας σε χριστουγεννιάτικο κήπο.

Με περισσότερες από 30 φωτεινές εγκαταστάσεις, ο “Χριστουγεννιάτικος κήπος” άνοιξε και πάλι την Τρίτη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα σημαντικότερα σημεία περιλαμβάνουν μια “θάλασσα” από φώτα που αποτελείται από περισσότερες από 16.000 διόδους εκπομπής φωτός.

Αλλά μια λαμπερή σήραγγα και φωτεινά γλυπτά πουλιών θα ενθουσιάσουν επίσης τους επισκέπτες στην κυκλική διαδρομή μήκους δύο χιλιομέτρων.

Η υπαίθρια εκδήλωση κοστίζει μεταξύ 20 και 30 ευρώ, ανάλογα με το εισιτήριο.

Προκειμένου να εξοικονομηθεί ενέργεια, οι φωτιστικές πηγές έχουν “μετατραπεί σε αποδοτικά φώτα LED”, εξήγησαν οι διοργανωτές ενόψει των εγκαινίων.

Η μορφή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Mainau πέρυσι. Εκείνη την εποχή, ο “Χριστουγεννιάτικος Κήπος” προσέλκυε 65.000 επισκέπτες στο νησί.

Οι φωτεινές εγκαταστάσεις θα είναι ανοιχτές έως τις 8 Ιανουαρίου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.