Λιγότεροι επισκέπτες στις πισίνες του Μονάχου από ότι το 2022

Το Βερολίνο κατεβάζει τον θερμοστάτη στις πισίνες

Η τελευταία ημέρα των καλοκαιρινών διακοπών σηματοδοτεί και το τέλος της σεζόν για τις περισσότερες πισίνες στο Μόναχο. Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η Stadtwerke κατέγραψε λιγότερους επισκέπτες…

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου – τελευταία ημέρα των καλοκαιρινών διακοπών της Βαυαρίας – λήγει και η σεζόν των υπαίθριων πισινών για τα περισσότερα κολυμβητήρια του Μονάχου.

Το Freibad West, το Michaeli-Freibad, το Naturbad Maria Einsiedel, το Prinzregenten- και το Ungererbad κλείνουν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το Schyrenbad παραμένει ανοιχτό μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου

Το Dantebad κλείνει επίσης για τη θερινή περίοδο και θα ανοίξει για χειμερινή κολύμβηση στις 12 Σεπτεμβρίου.

Όσοι θέλουν να απολαύσουν την αίσθηση της εξωτερικής πισίνας για λίγο περισσότερο, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στο Schyrenbad: η παλαιότερη πισίνα του Μονάχου θα είναι ανοιχτή κανονικά μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι σήμερα, η SWM μετρά περίπου 944.000 επισκέπτες στις εξωτερικές πισίνες της. Το 2022, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 960.000.

Ο κύριος λόγος για την πτώση των επισκεπτών είναι πιθανότατα ο ευμετάβλητος καιρός: εβδομάδες με δροσερές και βροχερές φάσεις εναλλάχθηκαν αρκετές φορές με ηλιόλουστες και πολύ ζεστές εβδομάδες.

Η Stadtwerke καταγράφει λιγότερους επισκέπτες από πέρυσι

Nicole Gargitter και Clara Kronberger, υπεύθυνες πισίνας της SWM: “Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, οι πισίνες του Μονάχου τείνουν να έχουν μια ήσυχη περίοδο εξωτερικών πισινών.

Φέτος επεκτείναμε για πρώτη φορά το ωράριο λειτουργίας τα βράδια τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Στο παρασκήνιο, αυτό σήμαινε σημαντικό όγκο εργασίας για τους συναδέλφους μας στις πισίνες.

Τώρα ευχόμαστε σε όλους ένα υπέροχο τέλος της σεζόν και ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν μερικές ακόμα χαλαρές μέρες του τέλους του καλοκαιριού στις εξωτερικές μας πισίνες.

Για το φινάλε, ένα ακόμη κορυφαίο γεγονός περιμένει τους τετράποδους φίλους του Μονάχου και τους ιδιοκτήτες τους με συνολικά τέσσερις ημέρες κολύμβησης σκύλων!”

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης