Το μεγάλο μυστήριο της γυναίκας που ουρλιάζει στη Γερμανία…

Newsroom

Το μεγάλο μυστήριο της γυναίκας που ουρλιάζει στη Γερμανία...

“Βοήθεια” ξανά και ξανά “Βοήθεια”. Εδώ και εβδομάδες, οι κάτοικοι αναφέρουν μυστηριώδεις κραυγές από το βόρειο προάστιο του Zwickau μέσω κλήσης έκτακτης ανάγκης. Αλλά από πού προέρχονται; Είναι κάποιος σε κίνδυνο; Ακόμα και η αστυνομία έχει μπερδευτεί…

Ο κάτοικος Nick Thielscher και τέσσερις γείτονες άκουσαν για πρώτη φορά μια κραυγή βοήθειας στις 8 Αυγούστου και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία: “Ήταν μια γυναικεία φωνή. Από τότε, λένε, ακούγεται πιο συχνά: “Μερικές φορές ακούγεται μόνο ένα παρατεταμένο Hiiiilfee, μερικές φορές ακούγεται ένα δυνατό Aaaaaah”, λέει ο νεαρός στη BILD.

Ο Thielscher έχει επίσης ακούσει το “Βοήθεια, έναν γιατρό”.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική έχουν ήδη χτενίσει την περιοχή γύρω από τη διασταύρωση August-Bebel/Friedrich-Engels-Straße. Διότι από την πρώτη καταγγελία, οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης για κραυγές βοήθειας καταφθάνουν συνεχώς.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κριστίνα Φρίντριχ (37): “Εν τω μεταξύ έχουμε πάει σε δέκα τέτοιες κλήσεις στο Carré. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αστυνομικοί άκουσαν οι ίδιοι τις κραυγές επί τόπου. Αλλά η πηγή δεν βρέθηκε ποτέ.

Και δεν υπάρχει επίσης κανένα αναγνωρίσιμο μοτίβο ως προς την ώρα της ημέρας. Μερικές φορές οι κλήσεις έρχονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, μερικές φορές το βράδυ”.

Προς το παρόν, το αστυνομικό τμήμα αυξάνει επίσης τις περιπολίες του.

“Οι συνάδελφοι στέκονται επίσης στη γωνία του δρόμου με τη μηχανή σβηστή για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα για να μπορούν να ακούνε καλύτερα”, λέει η εκπρόσωπος.

Δύο φορές ήταν σίγουροι ότι είχαν εντοπίσει ένα διαμέρισμα. Στις 9 Αυγούστου, η αστυνομία έσπασε ένα ύποπτο διαμέρισμα. Ήταν άδειο.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας: “Μια γυναίκα ήταν αρκετά σίγουρη στις 22 Αυγούστου ότι η γείτονάς της καλούσε σε βοήθεια.

Η πυροσβεστική υπηρεσία εισήλθε μέσω της περιστρεφόμενης σκάλας. Δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι”.

Υπάρχει επίσης μια έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο σχετικά με την προέλευση των κραυγών. Κάποιοι υποψιάζονται ότι ακούστηκαν σκόπιμα μαγνητοφωνήσεις.

Άλλοι υποθέτουν ότι πρόκειται για ψυχικά άρρωστο άτομο. Συχνά, ωστόσο, επικρατεί η ανησυχία ότι ένα άτομο μπορεί πράγματι να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το πρόβλημα είναι ότι η ευρύχωρη αυλή έχει αρκετούς δρόμους πρόσβασης. Τα δέντρα εκτρέπουν επιπλέον τα ηχητικά κύματα.

Ωστόσο, η αστυνομία εξακολουθεί να λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις κραυγές.

Ειδικά στη διασταύρωση Friedrich-Engels-/August-Bebel-Straße εξακολουθεί να ακούγεται από τις περιπολίες.

Η τελευταία κραυγή βοήθειας αναφέρθηκε από εκεί την Τετάρτη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης