Μεγάλος συναγερμός σε αστυνομικό τμήμα της Γερμανίας

Newsroom

Γερμανία: 43χρονος ήθελε να ανατινάξει το σπίτι της μητέρας του

Στη Λειψία, η πυροσβεστική έπρεπε να ανταποκριθεί σε μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση σε αστυνομικό τμήμα. Παραδόθηκαν πιθανά επικίνδυνα εμπορεύματα…

Την Πέμπτη, ειδικές δυνάμεις της πυροσβεστικής κλήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα.

Ο συναγερμός χτύπησε στις 12.26 μ.μ.: “Κάποιος εμφανίστηκε στο τμήμα στην Richard-Lehmann-Strasse και άφησε κάτι που πιθανώς θεώρησε επικίνδυνο”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο t-online.

Συναγερμός στη Λειψία για ύποπτη σκόνη

Στις φωτογραφίες που τράβηξε δημοσιογράφος που βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα το μεσημέρι, φαίνονται πολλά πυροσβεστικά οχήματα.

Μεταξύ άλλων, επί ποδός βρίσκονται και ασθενοφόρα.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το πιθανό επικίνδυνο υλικό είχε ανακτηθεί και ασφαλιστεί. Αυτό ανέφερε και η ειδησεογραφική πύλη “Tag24”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ύποπτη ουσία ήταν ένα είδος σκόνης. Οι έρευνες για το τι ήταν το ύποπτο υλικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συναγερμός για επικίνδυνα εμπορεύματα στη Λειψία: παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν

Το περιστατικό θυμίζει παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

Στις αρχές Μαΐου, ένας 33χρονος άνδρας είχε παραδώσει ένα λούτρινο αρκουδάκι στο αστυνομικό τμήμα του κέντρου της πόλης στην Ritterstraße.

Το λούτρινο ζώο περιείχε ένα πακέτο στο οποίο ήταν συσκευασμένη μια κονιορτοποιημένη ουσία.

Το τμήμα εκκενώθηκε στη συνέχεια, κανείς δεν τραυματίστηκε. Ο άνδρας είχε δηλώσει ότι είχε βρει το λούτρινο ζωάκι λίγες ημέρες νωρίτερα σε ένα πάρκο στη Λειψία.

Το 2021, το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος της Λειψίας είχε βρει στην αίθουσα αλληλογραφίας μια αποστολή από την οποία προερχόταν μια ύποπτη ουσία.

Η πυροσβεστική κατάσχεσε το φορτίο και οι χώροι σφραγίστηκαν. Ούτε σε αυτή την περίπτωση υπήρξαν αναφορές για προβλήματα υγείας.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης