Μόναχο: Ψηφιακή διαβούλευση πολιτών με τον Δήμαρχο Dieter Reiter

Σε ψηφιακή διαβούλευση με τον Δήμαρχο Μονάχου κ. Dieter Reiter που απαντά ζωντανά σε ερωτήσεις πολιτών σήμερα 25 Μαρτίου.

Ο δήμαρχος του Μονάχου Reiter απαντά ζωντανά σε ερωτήσεις πολιτών

Από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2014, ο δήμαρχος του Μονάχου Dieter Reiter πραγματοποιεί τακτικές διαβουλεύσεις με τους πολίτες.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η επόμενη διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά αύριο, 25 Μαρτίου. Ο τρόπος υποβολής ερωτήσεων στον δήμαρχο Reiter εξηγείται εδώ.

Οι πολίτες μπορούν να θέσουν ερωτήσεις στον δήμαρχο Reiter ψηφιακά

Πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, οι ώρες διαβούλευσης με τους πολίτες και τον δήμαρχο Dieter Reiter γίνονταν τακτικά – αρχικά στο δημαρχείο και από το 2017 στις περιοχές της πόλης.

Οι ισχύοντες περιορισμοί καθιστούν αδύνατα τέτοια γεγονότα. Ως εκ τούτου, η επερχόμενη διαβούλευση των πολιτών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 25 Μαρτίου.

Ο δήμαρχος θα απαντήσει στις ερωτήσεις που υποβάλλουν οι κάτοικοι του Μονάχου από τις 6 μ.μ. ζωντανά στο κανάλι του στο Facebook και στο muenchen.de/frag-reiter.

Πώς μπορώ να στείλω ερωτήσεις;

Απλώς στείλτε ένα email.

Dieter Reiter

Ο δήμαρχος Dieter Reiter δήλωσε: “Αγαπητοί κάτοικοι του Μονάχου, μου λείπουν οι ερωτήσεις, οι προτάσεις και η κριτική σας από τις ώρες γραφείου των πολιτών. Γι’ αυτό θα ήθελα τώρα να δοκιμάσω μια νέα, ψηφιακή μορφή μαζί σας. Ανυπομονώ να λάβω τις ερωτήσεις σας και αναμένω την πρεμιέρα αυτή“.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.