Μόναχο: Αναγκαστική προσγείωση σε πτήση Αμβούργο – Κέρκυρα

Αεροδρόμιο Μονάχου: Αναγκαστική προσγείωση σε πτήση Αμβούργο - Κέρκυρα

Αντί για την Κέρκυρα, αρκετοί επιβάτες από το Αμβούργο έπρεπε πρώτα να πάνε στο Μόναχο. Αυτός ήταν ο λόγος για την αναγκαστική προσγείωση…

Το απόγευμα του Σαββάτου, ένα αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο. Η πτήση DE1632 της Condor επρόκειτο να πετάξει από το Αμβούργο για την Κέρκυρα.

Γύρω στις 4 το απόγευμα, εγκατέλειψε την προγραμματισμένη διαδρομή του, εξέπεμψε σήμα κινδύνου και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου στις 4.17 το απόγευμα, σύμφωνα με το Flightradar24. Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί στις 3 μ.μ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Condor, η αναγκαστική προσγείωση οφειλόταν σε σοβαρό ιατρικό περιστατικό.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος δεν ήταν σε θέση να δώσει πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Μετά την προσγείωση, ο επιβάτης παραλήφθηκε από το αεροσκάφος από ιατρικό προσωπικό και μεταφέρθηκε για ιατρική περίθαλψη.

Αυτή ήταν η συνήθης διαδικασία για ιατρικά επείγοντα περιστατικά στον αέρα και το πλήρωμα του αεροσκάφους και του αεροδρομίου ήταν εκπαιδευμένο για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης