Νεκρά 4 λιονταράκια σε ζωολογικό κήπο της Γερμανίας

Η χαρά στον ζωολογικό κήπο της Νυρεμβέργης για τα νεογέννητα λιονταράκια δεν κράτησε και πολύ. Το πρώτο μωρό πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του. Τα άλλα τρία φαγώθηκαν από τη μητέρα τους…

Ο ζωολογικός κήπος της Νυρεμβέργης ανακοίνωσε θλιβερά νέα: Τα τέσσερα νεογέννητα λιονταράκια είναι νεκρά.

Το πρώτο λιονταράκι γεννήθηκε στις 12 Μαΐου και πέθανε μετά από λίγες ώρες. Τα τρία αδέρφια, που γεννήθηκαν την ίδια μέρα, έχουν επίσης πεθάνει.

Μωρά λιονταράκια στο ζωολογικό κήπο της Νυρεμβέργης: Η μητέρα λιοντάρι τρώει τα μωρά της

Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο της Νυρεμβέργης, η παθολογική εξέταση έδειξε ότι οι πνεύμονες του πρώτου δεν είχαν αναπτυχθεί πλήρως.

Μέχρι στιγμής, οι παθολόγοι δεν βρήκαν σημάδια μόλυνσης. Ωστόσο, η διάγνωση αυτή δεν ίσχυε για τα άλλα τρία λιονταράκια.

Λίγο μετά τη γέννηση, η μητέρα λιονταρίνα έφαγε τα μωρά της. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου στο Merkur.de.

Όπως εξήγησε ο ζωολογικός κήπος της Νυρεμβέργης σε δελτίο Τύπου, πρόκειται για “όχι ασυνήθιστη συμπεριφορά” μεταξύ των λιονταριών.

“Με την πρώτη της γέννα είναι ακόμη άπειρη. Πρέπει πρώτα να μάθει πώς να μεγαλώνει τα μικρά της.

Γι’ αυτό είναι πιο συνηθισμένο οι μητέρες που γεννούν για πρώτη φορά να μην καταφέρνουν να μεγαλώσουν τα μικρά τους”, λέει ο κτηνίατρος του ζωολογικού κήπου Χέρμαν Γουίλ.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης