Νέο γήπεδο για την ποδοσφαιρική ομάδα της 1. FC Νυρεμβέργη;

Η πόλη της Νυρεμβέργης και η ομώνυμη ομάδα της 2ης εθνικής κατηγορίας της Γερμανίας θέλουν ένα νέο γήπεδο, αλλά καμία από τις δύο δεν έχει τα χρήματα.

Τώρα τα σχέδια χρηματοδότησης γίνονται πιο συγκεκριμένα ως προς τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ωστόσο να υλοποιηθεί το νέο γήπεδο.

Στη Νυρεμβέργη πρόκειται να κατασκευαστεί ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου η 1. FC Νυρεμβέργη θα μπορεί να δίνει στο μέλλον τους εντός έδρας αγώνες της.

Η κατάσταση του σταδίου Max Morlock είναι ήδη παλιό και ώθησε την πόλη της Νυρεμβέργης να αναθέσει τον περασμένο Νοέμβριο μια μελέτη για τη μετατροπή του.

Τα αποτελέσματα της μελέτης πρόκειται να παρουσιαστούν τις επόμενες εβδομάδες – αλλά στη συνέχεια παραμένει το ερώτημα ποιος θα χρηματοδοτήσει τελικά την κατασκευή.

Ούτε η FCN ούτε η πόλη της Νυρεμβέργης διαθέτουν τα χρήματα που θα χρειάζονταν.

Ο τρίτος δήμαρχος της πόλης, Christian Vogel, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το γήπεδο, αξιολογεί ωστόσο υψηλά τις πιθανότητες μιας νέας έδρας.

Σύμφωνα με τον Vogel, υπάρχουν τρεις επιλογές για τη χρηματοδότηση ενός νέου γηπέδου. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: χωρίς επενδυτή, το στάδιο Max Morlock μάλλον δεν θα ανακατασκευαστεί ή δεν θα κατασκευαστεί νέο γήπεδο.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης