Αυτές είναι οι 15 μεγαλύτερες εταιρείες γύρω από τη Νυρεμβέργη

Αν ψάχνετε για δουλειά, η Νυρεμβέργη προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Οι 15 μεγαλύτερες εταιρείες της περιοχής – από κάθε κλάδο….

Η Νυρεμβέργη είναι μια πόλη με μακρά ιστορία και ποικίλη οικονομική δομή. Εκτός από τους παραδοσιακούς κλάδους, όπως η μηχανολογία, η ηλεκτρολογία και η εκτύπωση, έχουν εδραιωθεί και νεότεροι κλάδοι, όπως η πληροφορική, η υγεία και οι υπηρεσίες.

Η περιοχή προσφέρει ποικίλες θέσεις εργασίας για εξειδικευμένους εργαζόμενους από όλους τους τομείς.

Το grland.info παρουσιάζει τους 15 μεγαλύτερους εργοδότες της περιοχής

Siemens AG: Σύμφωνα με πληροφορίες της IHK, η Siemens είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης στην περιοχή με περίπου 29.000 εργαζόμενους. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, όπως η ενέργεια, η βιομηχανία, η κινητικότητα και η υγεία. Σύμφωνα με την εταιρεία, στη Μέση Φραγκονία αναπτύσσονται καινοτόμες τεχνολογίες για τη βιομηχανία, τις υποδομές και την κινητικότητα.

Schaeffler AG: Ο προμηθευτής αυτοκινήτων και βιομηχανίας Schaeffler έχει την έδρα του στο Herzogenaurach και απασχολεί περίπου 11.000 άτομα στη Μέση Φραγκονία. Η εταιρεία παράγει εξαρτήματα και συστήματα ακριβείας για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και σασί, καθώς και λύσεις κυλίσεως και ρουλεμάν για βιομηχανικές εφαρμογές.

Datev eG: Η Datev είναι ένας συνεταιρισμός που προσφέρει λογισμικό και υπηρεσίες πληροφορικής για φορολογικούς συμβούλους, ελεγκτές, δικηγόρους και εταιρείες. Η Datev έχει την έδρα της στη Νυρεμβέργη και απασχολεί περίπου 7.800 άτομα στη Μέση Φραγκονία. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Adidas AG: Ο κατασκευαστής αθλητικών ειδών adidas έχει την έδρα του στο Herzogenaurach της Κεντρικής Φραγκονίας και απασχολεί εδώ περίπου 6.100 άτομα. Η εταιρεία παράγει και πωλεί παπούτσια, ρούχα και εξοπλισμό για διάφορες μάρκες αθλητικών ειδών και lifestyle. Η adidas είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως στη βιομηχανία αθλητικών ειδών.

Sparkasse: Τα ταμιευτήρια είναι πιστωτικά ιδρύματα δημοσίου δικαίου για ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Τα ιδρύματα της Κεντρικής Φραγκονίας απασχολούν περίπου 5.400 άτομα σε περισσότερες από 300 τοποθεσίες.

Robert Bosch GmbH: Η Bosch είναι μια παγκόσμια τεχνολογική εταιρεία που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε λύσεις κινητικότητας, βιομηχανική τεχνολογία, καταναλωτικά αγαθά και τεχνολογία ενέργειας και κτιρίων. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 5.000 άτομα στην περιοχή σε διάφορες τοποθεσίες, όπως η Νυρεμβέργη, το Ansbach, το Feuchtwangen και το Schwabach.

Rummelsberger Diakonie e.V.: Η Rummelsberger Diakonie είναι ένας προτεσταντικός φορέας παροχής κοινωνικών ιδρυμάτων και υπηρεσιών στη Βαυαρία. Η Rummelsberger Diakonie απασχολεί εδώ 4.200 άτομα και προσφέρει υπηρεσίες για παιδιά, νέους, οικογένειες, άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένους, εξαρτημένους και πρόσφυγες.

MAN Truck & Bus SE: Η MAN είναι κατασκευαστής επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και κινητήρων και εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές. Η MAN έχει την έδρα της στην πρωτεύουσα του κρατιδίου (Μόναχο) και απασχολεί περίπου 3.100 άτομα, επίσης, στις εγκαταστάσεις της στη Νυρεμβέργη.

Diehl Stiftung & Co. KG: Η Diehl Defence απασχολεί περίπου 3.300 άτομα στις εγκαταστάσεις της στη Νυρεμβέργη, Röthenbach an der Pegnitz και Überlingen. Πρόκειται για έναν διεθνή τεχνολογικό όμιλο με έδρα τη Νυρεμβέργη, ο οποίος ανήκει στην οικογένεια από την ίδρυσή του το 1902. Μεταξύ άλλων, κατασκευάζει πυρομαχικά και συστήματα αεράμυνας.

Continental AG: Η Continental είναι ένας διεθνής προμηθευτής αυτοκινήτων που προσφέρει προϊόντα και συστήματα για ελαστικά, φρένα, σασί, σύστημα κίνησης, ασφάλεια, ψυχαγωγία και δικτύωση. Η Continental έχει την έδρα της στο Ανόβερο και απασχολεί περίπου 3.300 άτομα στη Μέση Φραγκονία στις εγκαταστάσεις της στη Νυρεμβέργη, το Έρλανγκεν και το Χέρτζογκενάουραχ.

Nürnberger Versicherung: Η Nürnberger Versicherung είναι ένας ασφαλιστικός όμιλος με έδρα τη Νυρεμβέργη. Η εταιρεία προσφέρει διάφορα ασφαλιστικά προϊόντα για ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Η Nürnberger Versicherung απασχολεί περίπου 3.200 άτομα σε διάφορες τοποθεσίες εδώ.

N-Ergie Aktiengesellschaft: Η N-Ergie είναι περιφερειακός προμηθευτής ενέργειας με έδρα τη Νυρεμβέργη, ο οποίος προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, πόσιμο νερό και τηλεθέρμανση. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 2.400 άτομα, διαχειρίζεται μια περιοχή δικτύου 8.400 τετραγωνικών χιλιομέτρων και προμηθεύει περίπου 1,3 εκατομμύρια πελάτες.

Vitesco Technologies Germany GmbH: Η Vitesco Technologies είναι κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογιών κίνησης για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η εταιρεία αναπτύσσει και παράγει καινοτόμα συστήματα και εξαρτήματα για την ηλεκτροκίνηση, την υβριδοποίηση και τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η Vitesco Technologies εδρεύει στο Ρέγκενσμπουργκ και απασχολεί περίπου 2.400 άτομα στη Μέση Φραγκονία, στην έδρα της στη Νυρεμβέργη.

Volksbanken και Raiffeisenbanken: Οι Volksbanken και Raiffeisenbanken στη Μέση Φραγκονία απασχολούν περίπου 3.000 άτομα σε περισσότερες από 200 τοποθεσίες. Οι Volksbanks και Raiffeisenbanks αποτελούν μέρος του συνεταιριστικού χρηματοοικονομικού ομίλου Volksbanken Raiffeisenbanken, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στη Γερμανία.

Framatome GmbH: Η εταιρεία είναι διεθνής πάροχος πυρηνικών λύσεων για την παραγωγή ενέργειας και άλλες βιομηχανίες. Η Framatome GmbH, παλαιότερα γνωστή ως Areva, έχει την έδρα της στο Erlangen και απασχολεί περίπου 3.000 άτομα στη Γερμανία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης