Ποια πόλη της Γερμανίας είναι κατάλληλη για εργένηδες;

Ποια πόλη της Γερμανίας είναι κατάλληλη για εργένηδες;

Σε μια μεγάλη έρευνα, η t-online ρώτησε τους αναγνώστες της σε όλη τη Γερμανία σχετικά με τα καλύτερα μέρη για εργένηδες (singles)…

Μια εξαιρετική μεγάλη γκάμα κέντρων διασκέδασης, ένα ρομαντικό περιβάλλον, ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι – όλα αυτά είναι σημαντικά για μια μεγάλη πόλη όπου οι singles αισθάνονται άνετα.

Και η Κολωνία προφανώς τα διαθέτει όλα αυτά. Σε μια μεγάλη έρευνα μεταξύ των αναγνωστών του t-online σχετικά με την πιο δημοφιλή μεγάλη πόλη για τους εργένηδες, η καθεδρική πόλη ψηφίστηκε τώρα τέταρτη.

Περίπου το έντεκα τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θεωρούν την Κολωνία ως την “πρωτεύουσα των εργένηδων” της Γερμανίας. Προηγούνται το Βερολίνο (23%), το Μόναχο (14%) και το Αμβούργο (13%).

Η περιοχή του Ρουρ σημειώνει ιδιαίτερα κακή βαθμολογία: Στο Ντόρτμουντ, για παράδειγμα, μόνο το 1,2 τοις εκατό των ερωτηθέντων βλέπει καλές συνθήκες διαβίωσης για τους εργένηδες.

Παρεμπιπτόντως, η γειτονική πόλη του Ντίσελντορφ κατατάσσεται επίσης πολύ χειρότερα από την Κολωνία: έλαβε μόνο περίπου το 5% των ψήφων των αναγνωστών.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης