Θεία Κοινωνία: Επτάχρονη πίνει όλο το κρασί μπροστά στον ιερέα

Στη θεία κοινωνία, τα παιδιά μερικές φορές ρουφάνε μια γουλιά κρασί. Ένα επτάχρονο παιδί έχει γίνει viral επειδή ήπιε ολόκληρο το δισκοπότηρο με το κρασί στη θεία κοινωνία.

Όταν η επτάχρονη Brynley πήρε το δισκοπότηρο με το κρασί της θείας κοινωνίας για να πιει κατά τη θεία κοινωνία στη Νότια Ντακότα, άδειασε το κρασί μπροστά στον έκπληκτο ιερέα.

Ο ιερέας προσπάθησε να παραμείνει σοβαρός

Στην αρχή, ο ιερέας προσπάθησε να διατηρήσει την επισημότητα και δεν διέκοψε την επτάχρονη. Αλλά μετά δεν μπόρεσε να μη γελάσει.
Πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές στο Tiktok

Η μητέρα της Stefanie Heidebrink διασκέδασε πολύ με αυτό και δημοσίευσε το βίντεο με τη λεζάντα “Η Brynley παίρνει την Πρώτη της Κοινωνία…. Και αδειάζει το κρασί σαν τη μαμά της…. Proud mum moment” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο έχουν δει πάνω από 16 εκατομμύρια άνθρωποι στην πλατφόρμα Tiktok.

Το κορίτσι ήπιε όλο το κρασί από την ταραχή του

Η Heidebrink ρώτησε την κόρη της γιατί συνέχισε να πίνει, είπε: “Δεν ξέρω”. Πάντως δεν της άρεσε η γεύση, όπως δήλωσε.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.