Γερμανία: Το πιο επιτυχημένο προϊόν της Volkswagen επιστρέφει

Newsroom

Updated on:

Αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen Γερμανία

Χαράς ευαγγέλια για τους υπαλλήλους της Volkswagen στα κεντρικά της εταιρείας στο Wolfsburg καθώς το διάσημο λουκάνικο που παρασκευάζει επιστρέφει στην καντίνα των Γερμανών.

Έχοντας τον δικό του ξεχωριστό κωδικό, όπως και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα που κατασκευάζουν οι Γερμανοί, το λουκάνικο currywurst που παρασκευάζει η Volkswagen στα κεντρικά της στο Wolfsburg είναι ένα από τα πλέον μοσχοπουλημένα και διάσημα… «ανταλλακτικά» στην ιστορία της εταιρείας.

Ανάλογα δημοφιλές είναι και το γεύμα που ετοιμάζει για τους υπαλλήλους της η γερμανική εταιρεία και διαθέτει στις καντίνες της, με το λουκάνικο με κάρι να συνοδεύεται από τηγανητές πατάτες και μία σάλτσα από ketchup, η συνταγή της οποίας δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η VW παράγει τα δικά της λουκάνικα εδώ και μισό αιώνα, ενώ η συνολική ετήσια παραγωγή των Γερμανών υπολογίζεται περίπου σε επτά (7) εκατομμύρια.

Εκτός από τις καντίνες της εταιρείας, η VW διαθέτει προς πώληση τα λουκάνικα στα εργοστάσιά της που παράγουν αυτοκίνητα αλλά και στο κοινό μέσω καταστημάτων λιανικής και των αντιπροσωπειών της.

Το ίδιο ισχύει και για την σάλτσα που παράγει.

Με κωδικό ανταλλακτικού «199 398 500 A», το αυθεντικό καπνιστό λουκάνικο της VW, το οποίο έχει διαφορετική συνταγή σε σχέση με τα ομοειδή λουκάνικα τύπου bratwurst, αποσύρθηκε από τις καντίνες της εταιρείας στο Wolfsburg το 2021.

Τη θέση του πήρε η vegan εκδοχή του και αυτή η κίνηση δεν ευχαρίστησε καθόλου τους υπαλλήλους του γερμανικού κολοσσού.

Δύο περίπου χρόνια μετά από την παραπάνω απόφαση της VW, το διάσημο λουκάνικό της επιστρέφει στην καντίνα του Wolfsburg, η οποία προσφέρει ξανά γεύματα που περιέχουν κρέας.

Το χοιρινό λουκάνικο θα είναι διαθέσιμο παράλληλα με τη vegan εκδοχή του.

Η απόφαση για την επιστροφή του currywurst στον κατάλογο της καντίνας πάρθηκε έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα η γερμανική εταιρεία στο προσωπικό της, με το ποσοστό που τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του να μην αφήνει περιθώριο εναλλακτικής αντίδρασης στους διοικούντες.

Το currywurst, το οποίο θεωρείται το πιο επιτυχημένο προϊόν του γερμανικού ομίλου, παράγεται στο Wolfsburg, με την εταιρεία να προμηθεύεται χοιρινό κρέας τρεις φορές την εβδομάδα και την παραγωγή να ξεπερνά κάθε χρόνο τους 1.000 τόνους.

Πηγή: CAR&MOTOR

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης