Τραυματίστηκε ο Καγκελάριος της Γερμανίας ενώ έκανε τζόκινγκ

Newsroom

Updated on:

Όλαφ Σολτς, Υπουργός οικονομικών Γερμανία

Λόγω ενός αθλητικού ατυχήματος, ο καγκελάριος Σολτς αναγκάζεται να ακυρώσει τα προγραμματισμένα ραντεβού στην Έσση. Έπεσε ενώ έκανε τζόκινγκ και υπέστη μώλωπες στο πρόσωπό του, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του…

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς (SPD) τραυματίστηκε ενώ έκανε τζόκινγκ το Σάββατο. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο Steffen Hebestreit, έχει μώλωπες στο πρόσωπό του.

Ακυρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία στην Έσση

Ο Σολτς έπεσε ενώ έκανε τζόκινγκ και υπέστη μώλωπες στο πρόσωπό του, λένε. Τα ραντεβού του για την Κυριακή ακυρώθηκαν.

Ωστόσο, ο τραυματισμός δεν θεωρείται σοβαρός. “Τα ραντεβού του την ερχόμενη εβδομάδα δεν επηρεάζονται από αυτό”, δήλωσε ο Hebestreit.

Ο Σολτς αναμενόταν να κάνει προεκλογική εκστρατεία στην Έσση την Κυριακή. Στο κρατίδιο αυτό θα διεξαχθούν εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

Αρχικά, η “Frankfurter Rundschau” είχε αναφέρει ότι η καγκελάριος ακύρωσε διάλογο πολιτών στο Χέρινγκεν λόγω αθλητικού ατυχήματος.

Το μέσο επικαλέστηκε τον βουλευτή του SPD Μίχαελ Ροθ λέγοντας ότι ο καγκελάριος “δεν είναι τόσο καλά”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης