Βάδη-Βυρτεμβέργη: Έκκληση για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας

Newsroom

Πόλεις στη Βάδη-Βυρτεμβέργη εξοικονομούν ενέργεια!

Για δεύτερη φορά φέτος, οι κάτοικοι της Βάδης-Βυρτεμβέργης καλούνται να εξοικονομήσουν ηλεκτρική ενέργεια.

Οι πολίτες θα πρέπει να καταναλώνουν όσο το δυνατόν λιγότερο ρεύμα, ανακοίνωσε ο διαχειριστής του δικτύου TransnetBW μέσω της εφαρμογής “StromGedacht”.

Οι διακοπές ρεύματος δεν πρέπει να είναι πιθανές για την ώρα. Ωστόσο, η TransnetBW πρέπει να κάνει περισσότερα από ό,τι συνήθως για να διατηρήσει το δίκτυο σταθερό.

Ο λόγος για την έκκληση εξοικονόμησης ενέργειας είναι ότι οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας από το βορρά στο νότο είναι πολύ απασχολημένες.

Ως εκ τούτου, μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας από συμβατικούς σταθμούς έπρεπε να ζητηθούν από το εξωτερικό, σύμφωνα με την εφαρμογή.

Η εφαρμογή “StromGedacht” λειτουργεί με ένα είδος συστήματος φωτεινών σηματοδοτών: Το πράσινο σημαίνει κανονική λειτουργία. Το κίτρινο και το πορτοκαλί ανάβουν όταν η TransnetBW πρέπει να λάβει περισσότερα μέτρα από το συνηθισμένο για τη σταθεροποίηση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας. Το κόκκινο είναι για τις τεταμένες καταστάσεις.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης