Βάδη-Βυρτεμβέργη: Το ποσοστό μόλυνσης πλησιάζει το κρίσιμο όριο

Στουτγάρδη – Ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανά 100.000 κατοίκους μέσα σε μια εβδομάδα αυξήθηκε ελαφρά και πάλι, παρά το συνεχιζόμενο lokdown στο κρατίδιο, και βρίσκεται στο κρίσιμο όριο των 50.

Σύμφωνα με το κρατικό γραφείο υγείας στη Στουτγάρδη, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων αυξήθηκε το Σάββατο στα 987.

Ο αριθμός εκείνων που πέθαναν από ή με κορωνοϊό αυξήθηκε κατά 8.

Σχεδόν στις μισές από τις αστικές και αγροτικές περιοχές στη Βάδη-Βυρτεμβέργη – 19 από τις 44 – το ποσοστό μόλυνσης είναι πάνω από το όριο των 50 κρουσμάτων ανά 100.000 σε 7 ημέρες.

Στη συνοικία Schwäbisch Hall στη Βάδη-Βυρτεμβέργη το ποσοστό μόλυνσης είχε την υψηλότερη τιμή με 142,3.

Μετά τη μείωση του αριθμού των περιστατικών μεταξύ Χριστουγέννων και μέσων Φεβρουαρίου, παρατηρείται μία ελαφρά αύξηση του αριθμού των νέων μολύνσεων από την 7η ημερολογιακή εβδομάδα, σύμφωνα με την τρέχουσα έκθεση.

Πριν από έναν περίπου μήνα, η επίπτωση 7 ημερών ήταν μόλις κάτω από 90 ετών και λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ήταν πάνω από 200.

Ο αριθμός όλων των κρουσμάτων στα νοτιοδυτικά από την έναρξη της πανδημίας αυξήθηκε σε 316.539.

Ο αριθμός των ατόμων που πέθαναν με ή από το Sars-CoV-2 αυξήθηκε σε 8063. 295.016 άτομα θεωρείται πως έχουν αναρρώσει.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Βάδη Βυρτεμβέργη τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.