Βαυαρία: Διαδηλώσεις κατά των μέτρων χωρίς επεισόδια

Οι διαδηλώσεις κατά των μέτρων της πανδημίας στο κρατίδιο της Βαυαρίας κύλησαν το Σάββατο σε μεγάλο βαθμό χωρίς επεισόδια. Το πιο σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Traunstein, όπου ένας από τους περίπου 1.200 διαδηλωτές διώχθηκε επειδή παραβίασε την απαίτηση χρήσης μάσκας.

Στη συνέχεια, ένας τρίτος επιτέθηκε στους αστυνομικούς και τραυμάτισε ελαφρά έναν από αυτούς, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης της νότιας Άνω Βαυαρίας.

Στο Μόναχο, μια αυτοκινητοπομπή με περίπου 100 οχήματα και περίπου 150 συμμετέχοντες κατέληξε στην Theresienwiese – και χωρίς ιδιαίτερα επεισόδια, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην εφημερίδα AZ.

Στο Regensburg υπήρξε μεγάλη κινητικότητα: σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, στην κορύφωση της συγκέντρωσης των αρνητών των μέτρων της πανδημίας ήταν περίπου 2.400 άτομα και άλλα 100 σε μια αντιδιαδήλωση. Στο Bamberg και το Ansbach συγκεντρώθηκαν περίπου 1.600 αρνητές των μέτρων.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.