Βόννη: Το κλάμα ενός μωρού προκαλεί οργή και νεύρα στους θεατές

Newsroom

Μπόνους τέκνων στη Γερμανία 2022: Πότε να αναμένετε τα χρήματα;

Πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν αυτή την περίοδο στη γενέτειρα του Μπετόβεν για να ακούσουν τις συμφωνίες του – αλλά ένα μωρό έφερε τα πάνω κάτω…

Από τις 31 Αυγούστου πραγματοποιείται στη Βόννη το Beethovenfest, όπως κάθε χρόνο – αλλά φέτος ένας ιδιαίτερα μικρός καλεσμένος προκάλεσε αναστάτωση.

Ενώ η Deutsches Symphonie-Orchester Berlin έπαιζε την Κυριακή την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, ένας νεαρός καλεσμένος, ένα μωρό για την ακρίβεια, προσπάθησε να “πνίξει” τους μουσικούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “General Anzeiger”, οι φωνές ενόχλησαν πολλούς ακροατές. Ειδικά επειδή η μητέρα του μωρού δεν ήθελε να φύγει από την αίθουσα.

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τη “General Anzeiger”, ο διευθυντής του Beethovenfest απηύθυνε ηλεκτρονικό μήνυμα στους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Ζητούσε συγγνώμη “από τα βάθη της καρδιάς” επειδή και οι διοργανωτές αντέδρασαν πολύ αργά.

Ταυτόχρονα, όμως, θεωρεί ότι ευθύνεται κυρίως η μητέρα του παιδιού: “Διαφορετικά, θα περιμέναμε φυσικά από τους γονείς να εγκαταλείψουν την αίθουσα με το αγαπημένο τους παιδί, σύμφωνα με τους καλούς τρόπους.

Ορισμένοι χρήστες στην υπηρεσία X (πρώην Twitter) συμφωνούν επίσης με την άποψη του διευθυντή.

Κάποιοι χρήστες μάλιστα βλέπουν την υγεία του μωρού να κινδυνεύει λόγω της δυνατής μουσικής, ενώ άλλοι επισημαίνουν ειδικές συναυλίες για μωρά με κατάλληλο εξοπλισμό και χαμηλωμένη ένταση.

Όλοι όμως συμφώνησαν σε ένα πράγμα: οι γονείς θα έπρεπε να είχαν φύγει από την αίθουσα μαζί με το μωρό τους που έκλαιγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από έναν επισκέπτη, μητέρα και παιδί οδηγήθηκαν ήρεμα έξω από την αίθουσα κάποια στιγμή από έναν υπάλληλο της αίθουσας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “General Anzeiger”, οι διοργανωτές αισθάνονται τόσο άβολα με αυτό το περιστατικό που οι επισκέπτες λαμβάνουν έκπτωση σε άλλες συναυλίες που δεν είναι sold out κατά τη διάρκεια του Beethovenfest.

Το φεστιβάλ διαρκεί έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης