Ζεις σε αυτήν την πόλη Βάδης-Βυρτεμβέργης; Είσαι τυχερός!

Οι μισθοί στη Βάδη-Βυρτεμβέργη διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Μια επισκόπηση των πόλεων με τα υψηλότερα εισοδήματα…

Μια έρευνα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Απασχόλησης παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους μισθούς στη Βάδη-Βυρτεμβέργη – και πού είναι οι υψηλότεροι. Σύμφωνα με την έρευνα, το μέσο εισόδημα κυμαίνεται μεταξύ 3.554 ευρώ και 4.373 ευρώ μεικτά. Ανάλογα με το πού ζείτε στο κρατίδιο.

Πρωτοπόρος στους μέσους μισθούς είναι η Χαϊδελβέργη με 4.422 ευρώ, ακολουθούμενη στενά από την πρωτεύουσα του κρατιδίου Στουτγάρδη με 4.373 ευρώ και το Böblingen με 4.331 ευρώ. Τις θέσεις τέσσερα έως έξι καταλαμβάνουν το Ludwigsburg (4.180 ευρώ), το Esslingen (4.079 ευρώ) και το Tübingen (4.073 ευρώ).

Την έβδομη έως ένατη θέση καταλαμβάνουν η Καρλσρούη (4.034 ευρώ), η περιοχή της λίμνης Κωνσταντίας (4.022 ευρώ) και η περιοχή Rems-Murr (3.971 ευρώ). Η περιφέρεια με το δέκατο υψηλότερο εισόδημα στο κρατίδιο είναι η Ostalbkreis (3.955 ευρώ).

Το χαμηλότερο μέσο εισόδημα βρίσκεται στο Pforzheim (3.298 ευρώ). Οι άνθρωποι στο Waldshut (3.384 ευρώ) και στην περιφέρεια Main-Tauber (3.484 ευρώ) κερδίζουν κάπως περισσότερα.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης λαμβάνει υπόψη μόνο τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης για τον υπολογισμό του μέσου μισθού. Τα στοιχεία βασίζονται στις εκθέσεις κοινωνικής ασφάλισης των εργοδοτών. Οι μισθοί συλλέγονται πάντα στις 31 Δεκεμβρίου – για τους αναφερόμενους διάμεσους μισθούς, αυτή ήταν η 31η Δεκεμβρίου 2021.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης