27χρονος οδηγεί e-scooter στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο

Κανόνες για την οδήγηση ηλεκτρονικού σκούτερ στη Γερμανία

Με αδιανόητη αποφασιστικότητα να μην χάσει το πάρτι, ένας 27χρονος άνδρας πιάστηκε να οδηγεί ένα e-scooter στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Braunschweig και Ανόβερου…

Νεαρός άντρας οδηγεί e-scooter στον αυτοκινητόδρομο

Ένας 27χρονος άνδρας συνελήφθη πρόσφατα από την αστυνομία να οδηγεί το e-scooter του σε ένα πρατήριο καυσίμων στη διαδρομή του αυτοκινητόδρομου 2 μεταξύ Braunschweig και Ανόβερου στην Κάτω Σαξονία.

Καθώς πήγαινε σε ένα φεστιβάλ, ο νεαρός οδηγός εξήγησε στις αρχές ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να κάνει το εγχείρημα, καθώς το αυτοκίνητό του είχε μείνει από βενζίνη.

ξήγησε ότι σκόπευε να πάει να αγοράσει λίγη ακόμη για να την πάει πίσω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο άνδρας είχε αποφασίσει να κάνει το επικίνδυνο ταξίδι επειδή ο ίδιος και οι τρεις φίλοι του βιαζόντουσαν να φθάσουν στο πάρτι και δεν είχαν χρόνο να περιμένουν να φτάσει βοήθεια.

Η φιλά με την αστυνομία…

Αφού εξήγησε την ιστορία του στις αρχές, η αστυνομία βοήθησε τον άνδρα και τους φίλους του να σπρώξουν το αυτοκίνητο από μια άκρη του δρόμου σε ένα ασφαλές σημείο στάθμευσης.

Ικανοποιημένος από τη νέα του φιλία με την αστυνομία, ο άνδρας ανακοίνωσε ότι θα ξανακάνει τη διαδρομή με το e-scooter για να πάει να πάρει βενζίνη.

Βέβαια, η αστυνομία του είπε ότι πράγματι θα κατάσχονταν το σκούτερ, το οποίο δεν ήταν ασφαλισμένο.

Ο άνδρας αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για οδήγηση του e-scooter χωρίς ασφάλεια και για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης