Το μεγαλύτερο Zeppelin του πλανήτη θα βρίσκεται στο Μόναχο

Το μεγαλύτερο Zeppelin του πλανήτη θα βρίσκεται στο Μόναχο

Το μεγαλύτερο Zeppelin του κόσμου πετάει πάνω από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας στις αρχές Σεπτεμβρίου – Πώς να ταξιδέψετε;

Μόνο η πτήση είναι πιο όμορφη! Η θέα είναι εγγυημένη σε μια αξέχαστη πτήση περιήγησης πάνω από το Μόναχο από ένα Zeppelin.

Το όνειρο της απεριόριστης κινητικότητας στο νερό, στη στεριά και στον αέρα κυριάρχησε στις αρχές του 20ού αιώνα.

Αναδύθηκαν νέες βιομηχανίες και βασικές τεχνολογίες. Μία από αυτές είναι ο “γίγαντας του ουρανού”, το ζέπελιν.

Για την IAA Mobility 2023, η ZF Friedrichshafen AG έχει επινοήσει κάτι ξεχωριστό. Φέρνει στο Μόναχο ένα από τα μόλις πέντε μεγαλύτερα ζέπελιν στον κόσμο.

Το Ζέπελιν Νέας Τεχνολογίας (NT) της ZF AG είναι σήμερα το μεγαλύτερο στον κόσμο και γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος.

Τέλειοι προορισμοί διακοπών στη Γερμανία

Το μεταφορικό μέσο έχει μήκος 75 μέτρα και μέγιστη μάζα απογείωσης 8050 κιλά.

Έχει εμβέλεια 1000 χιλιομέτρων, μπορεί να παραμείνει στον αέρα έως και 22 ώρες και να φτάσει σε μέγιστο υψόμετρο 3000 μέτρων.

Για τεχνικούς λόγους, το μέγιστο βάρος των συμμετεχόντων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 140 κιλά.

Τα παιδιά κάτω των δύο ετών και οι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου αποκλείονται από τη διαδρομή.

Παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να συμμετάσχουν μόνο εάν συνοδεύονται από ενήλικα.

Για λόγους ασφαλείας, οι πτήσεις πραγματοποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες- σε περίπτωση κακών καιρικών προβλέψεων, η πτήση πρέπει να αναβληθεί.

Η χρήση κινητών τηλεφώνων ή ηλεκτρονικών συσκευών με δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Επιτρέπεται η χρήση φωτογραφικών μηχανών

Μεταξύ Κυριακής 3 και Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, κόστος: 470 ευρώ, πληροφορίες για τις ημερομηνίες στη διεύθυνση www.zeppelinflug.de.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης