65η φορά Hirschgarten Μόναχο: Οικογενειακό φεστιβάλ για όλους

65η φορά Hirschgarten Μόναχο: Οικογενειακό φεστιβάλ για όλους

Το οικογενειακό φεστιβάλ στο Hirschgarten αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής στη συνοικία Nymphenburg. Και φέτος θα υπάρχουν πάγκοι, βόλτες και πολλά άλλα…

Βόλτες, πάγκοι με λούνα παρκ, λιχουδιές και μια αγορά στην ύπαιθρο: αυτό προσφέρει το λαϊκό φεστιβάλ Nymphenburg προς τιμήν της Αγίας Μαγδαληνής από το Σάββατο 8 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου, καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ..

Το φιλικό προς την οικογένεια Magdalenenfest θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Hirschgarten για 65η φορά. Όμως η ιστορία αυτής της ετήσιας εκδήλωσης της περιοχής πηγαίνει πολύ πιο πίσω.

Το 1728, ο Max Emanuel ανέθεσε την κατασκευή της Magdalenenklause σε ένα απομονωμένο μέρος του πάρκου του παλατιού Nymphenburg.

Εκείνη την εποχή, οι άνθρωποι γιόρταζαν εκεί μια γιορτή, την ονομαστική εορτή της Μαρίας Μαγδαληνής, στις 22 Ιουλίου, στην οποία σύντομα προστέθηκαν περιπλανώμενοι, ζογκλέρ και έμποροι. Μια παράδοση που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

Οικογενειακό λαϊκό φεστιβάλ στο Hirschgarten: Παιδικές και οικογενειακές ημέρες με εκπτώσεις

Με την πάροδο των αιώνων, το φεστιβάλ μεγάλωσε σε μέγεθος. Ο χώρος στο Klause στο πάρκο έγινε πολύ μικρός.

Ως εκ τούτου, με την πάροδο του χρόνου, ο χώρος του φεστιβάλ μεταφέρθηκε από το χώρο του κάστρου μέσω της Romanplatz στο Hirschgarten.

Φέτος, περίπου 20 επιχειρήσεις και έξι έμποροι προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από μαγειρικά σκεύη μέχρι παιχνίδια.

Οι θεατρίνοι του Magdalenenfest σας προσκαλούν σε παιδικές και οικογενειακές ημέρες με μειωμένες τιμές τις Τετάρτες 12 και 19 Ιουλίου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης