Αυτή θα είναι η πιο όμορφη συνοικία της Νυρεμβέργης

“Αυτή θα είναι η πιο όμορφη συνοικία της Νυρεμβέργης”: Καθορίστηκαν οι πρώτες ημερομηνίες μετακόμισης για το Lichtenreuth

Παίρνει σιγά-σιγά μορφή: Στο Lichtenreuth, τη νέα συνοικία της Νυρεμβέργης, η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει πριν από το τέλος του 2023.

Και είναι πλέον σαφές πότε οι πρώτοι άνθρωποι θα μπορούν να μετακομίσουν.

Οι δομικές εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και τα πρώτα διαμερίσματα θα είναι έτοιμα για χρήση ήδη από το 2024: Στη νέα συνοικία Lichtenreuth της Νυρεμβέργης αρχίζει τώρα σταδιακά η τελική φάση.

Σύμφωνα με την εταιρεία ακινήτων Aurelis Real Estate, 2.500 διαμερίσματα για 6.000 άτομα πρόκειται να κατασκευαστούν στο χώρο του παλιού Südbahnhof στην Brunecker Straße.

Οι γερανοί κατασκευής είναι ήδη ορατοί, οι οποίοι κρατούν προς το παρόν απασχολημένη την περιοχή μεταξύ Hasenbuck και Volkspark Dutzendteich.

“Αυτή θα είναι η πιο όμορφη συνοικία της Νυρεμβέργης”, πιστεύει ο Ulrich Liebe, ιδιοκτήτης της Bauwerke Liebe & Partner, η οποία έχει αποκτήσει δύο οικοδομικά οικόπεδα στην περιοχή.

Η εταιρεία αναγκάστηκε πρόσφατα να αναβάλει την έναρξη της κατασκευής για το 2024.

Η Evangelische Siedlungswerk, από την άλλη πλευρά, η οποία σχεδιάζει 240 διαμερίσματα στο Lichtenreuth, θέλει να ξεκινήσει το 2023.

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι τα πρώτα διαμερίσματα στο Lichtenreuth θα πρέπει να είναι έτοιμα για χρήση μέχρι το τέλος του 2024.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.