Η Ritter Sport διαφημίζει σοκολάτα με έντομα: Έντονες αντιδράσεις

Οι γρύλοι και οι προνύμφες του σκαθαριού της μούχλας των σιτηρών μπορούν να περιέχονται στο μέλλον στα τρόφιμα σύμφωνα με νέα απόφαση της ΕΕ.

Η Ritter Sport παρουσίασε στη συνέχεια μια νέα ποικιλία στο Instagram – τον “ολόκληρο γρύλο”. Η ανάρτηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Με το hashtag #AnGrillen2023, η Ritter Sport διαφήμισε μια νέα ποικιλία σοκολάτας στο Instagram. Η πρωτεϊνική έκδοση “Whole Crickets” υποτίθεται ότι έχει “τραγανά πόδια γρύλου” και μια πολύ ιδιαίτερη γεύση.

“Γρύλοι στο φαγητό; Εγκρίνονται από σήμερα! Είμαστε έτοιμοι εδώ και πολύ καιρό – εσείς;”, γράφει η εταιρεία.

Αυτό που πολλοί χρήστες παρατηρούν μόνο με τη δεύτερη ματιά: η Ritter Sport απλώς αστειεύεται.

Φυσικά, μια τέτοια ποικιλία δεν θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Αυτό αποκαλύπτεται από το hashtag #fakesorte κάτω από την ανάρτηση.

Αλλά το μικρό αστείο δεν πηγαίνει καθόλου καλά στους πελάτες της Ritter Sport. “Δεν θα αγοράσω ΠΟΤΕ ξανά σοκολάτα Ritter Sport. Τα αστεία σας δεν είναι τόσο αστεία!”, έγραψε ένας χρήστης.

“Δεν αστειεύεστε με αυτό”, είναι η άποψη ενός άλλου πελάτη. “Τώρα δεν θα αγοράσω άλλη σοκολάτα μέχρι να αποστασιοποιηθείτε από αυτό. Είμαι εξαιρετικά αλλεργικός και τη βρίσκω πολύ αηδιαστική”.

Στη συνέχεια η εταιρεία προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα, επισημαίνοντας στη στήλη των σχολίων ότι πρόκειται μόνο για “μια ψεύτικη ποικιλία για ψυχαγωγία” και διευκρινίζοντας ότι η “Ritter Sport δεν περιέχει έντομα. Δεν υπάρχουν σχέδια να αλλάξει αυτό”.

Αλλά οι χρήστες δεν καθησυχάζονται από αυτό. “Απολύτως δεν είναι αστείο το χιούμορ σας…..τι είδους αρρωστημένο τμήμα μάρκετινγκ έχετε;” γράφει ένας άλλος χρήστης.

Συνολικά 2.685 σχόλια (από τις 17.02.2023) έχουν ήδη συγκεντρωθεί κάτω από την ανάρτηση, πολλά από αυτά αρνητικά.

Αλλά προφανώς κανείς από τη Ritter Sport δεν θέλησε να διαγράψει την ανάρτηση, προτιμώντας να περιμένει τη “θύελλα”- και να επισημαίνει επανειλημμένα ότι επρόκειτο απλώς για ένα αστείο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.