Αίτηση στη Βαυαρία: Απαιτείται έναρξη εμβολιασμού για εκπαιδευτικούς

Έκκληση μέσω διαδικτύου για έναρξη εμβολιασμού στους εκπαιδευτικούς στη Βαυαρία.

Μέχρι στιγμής, μόνο σε δασκάλους σχολείων για παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε δασκάλους δημοτικών σχολείων έχει δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό, ενώ όλοι οι άλλοι εκπαιδευτικοί εξακολουθούν να βρίσκονται στην ομάδα εμβολιασμού 3.

Μια αίτηση που ξεκίνησε από τη Sophie Boner με έδρα το Μόναχο στο διαδίκτυο καλεί την κυβέρνηση της Βαυαρίας και τον ομοσπονδιακό υπουργό υγείας Jens Spahn να συμπεριλάβει αμέσως τους δασκάλους ολόκληρης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον εμβολιασμό καθώς και εκπαιδευτικούς άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στη Βαυαρία.

Αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί με τη μορφή εθελοντικής προσφοράς, δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Επειδή οι μαθητές στη Βαυαρία δέχονται διά ζώσης ή εκ περιτροπής διδασκαλία από τις 15 Μαρτίου, το εκπαιδευτικό προσωπικό εκτίθεται σε μεγάλους κινδύνους.

Η αίτηση αυτή θεωρεί ότι τα τεστ και οι κανόνες υγιεινής είναι ανεπαρκείς: “Ο αυξανόμενος αριθμός λοιμώξεων με τη σημαντικά πιο μεταδοτική και θανατηφόρα μετάλλαξη του κορωνοϊού Β.1.1.7 καθιστά απαραίτητη την πρόσθετη προστασία για μαθητές και δασκάλους.”

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.