Ακριβότερες οι τουαλέτες στον αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία

Τα πάντα γίνονται πιο ακριβά, συμπεριλαμβανομένου του τέλους για τις τουαλέτες στα πρατήρια των αυτοκινητοδρόμων στη Γερμανία: η χρήση τους θα κοστίζει σύντομα ένα ευρώ αντί για 70 λεπτά που είναι σήμερα.

Σύμφωνα με τον φορέα εκμετάλλευσης Sanifair, ο λόγος για την αύξηση των τιμών είναι το υψηλό κόστος ενέργειας και προσωπικού.

Η χρήση των τουαλετών θα γίνει ακριβότερη στα περισσότερα πρατήρια καυσίμων σε αυτοκινητόδρομους στη Γερμανία.

Από τις 18 Νοεμβρίου, ο φορέας εκμετάλλευσης τουαλετών Sanifair θέλει να αυξήσει το τέλος χρήσης στις περίπου 400 τουαλέτες που λειτουργεί κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων από 70 λεπτά σε ένα ευρώ. Αυτό αναφέρθηκε στην Deutsche Presse-Agentur από κύκλους της εταιρείας.

Κουπόνι αξίας ενός ευρώ στις τουαλέτες στη Γερμανία

Ταυτόχρονα, η εταιρεία αναθεωρεί το μοντέλο του κουπονιού αξίας της. Στο μέλλον, οι πελάτες της Sanifair θα λαμβάνουν ένα κουπόνι αξίας για το πλήρες ποσό του ενός ευρώ μετά την πληρωμή του τέλους τουαλέτας. Μέχρι τώρα, η τιμή των 70 λεπτών έδινε μόνο ένα κουπόνι αξίας 50 λεπτών.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί κατά τις αγορές σε πρατήρια καυσίμων αυτοκινητοδρόμων – αλλά μόνο ένα κουπόνι ανά είδος. Ωστόσο, λόγω των υψηλών τιμών στα πρατήρια των αυτοκινητοδρόμων, δεν χρησιμοποιούν όλοι οι πελάτες της Sanifair τα κουπόνια.

Πρώτη αύξηση τιμών σε έντεκα χρόνια στη Γερμανία

Πρόκειται για την πρώτη αύξηση των τιμών στο Sanifair από την εισαγωγή του μοντέλου value voucher το 2011.

Η κίνηση αυτή επιτρέπει τη διατήρηση των προτύπων καθαριότητας, εξυπηρέτησης και άνεσης παρά την απότομη αύξηση του λειτουργικού κόστους για ενέργεια, προσωπικό και αναλώσιμα, όπως αναφέρεται.

Η Sanifair είναι θυγατρική του ομίλου Tank & Rast, ο οποίος ελέγχει την πλειονότητα των πρατηρίων καυσίμων και των σταθμών εξυπηρέτησης στους γερμανικούς αυτοκινητόδρομους.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.