Αργεντινή-Σαμπάνια για την Βασίλισσα: «Η γριά πήγε στην κόλαση» (Vid)

Newsroom

Updated on:

Αποκαλύφθηκε τι θα γίνει όταν πεθάνει

O Santiago Cuneo άνοιξε σαμπάνια επειδή πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ, την χαρακτήρισε «σκ*λ@» και είπε πως έπρεπε να πεθάνει.

Η είδηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα στον πλανήτη… Από τη μία υπήρχε η θλίψη των Βρετανών και από την άλλη οι πανηγυρισμοί των Ιρλανδών, αλλά και οι αποδοκιμασίες των Κύπριων που δεν ξέχασαν τα όσα έχουν βιώσει από τον αγγλικό στρατό.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν και οι κάτοικοι της Αργεντινής, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Santiago Cuneo.

Ο δημοσιογράφος του «Canal 22» ξεκίνησε την εκπομπή του, σε πανηγυρικό κλίμα λόγω της απώλειας της Βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο κορυφώθηκε με το άνοιγμα μίας σαμπάνιας.

«Η σκ#λ@ από την Βρετανία πέθανε και αυτό είναι καλά νέα», είπε ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «πέθανε το κατάλληλο άτομο. Η γριά πήγε στην κόλαση».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στα social media, έχουν προκληθεί πολλές αντιδράσεις, όμως ο ίδιος δεν δείχνει να… πτοείται, καθώς «η παλιοσκατοσακούλα, πέθανε. Αιώνια χαρά».

Ο λόγος για τον… εορτασμό αυτό ήταν ο πόλεμος στα νησιά Φόκλαντ το 1982 εκεί που το ναυτικό της Αργεντινής δέχθηκε βαριά ήττα από το αντίστοιχο της Μεγάλης Βρετανίας.

Φυσικά, θα πρέπει να προσθέσουμε ότι εκτός της Αργεντινή, υπήρξαν και άλλες χώρες, που στο παρελθόν είχαν διαμάχες με την Βρετανία, όπως η Κύπρος και η Ινδία, και δεν συγκινήθηκαν με τον θάνατο της Ελισάβετ.

Video

https://youtu.be/v0roD14kBIg

Σχετικά: Όλο το Ρεπορτάζ για την Βασίλισσα Ελισάβετ -> ΕΔΩ

Δείτε επίσης