Η αστυνομία έκλεισε ολόκληρο τον αυτοκινητόδρομο για έναν σκύλο

Δυσκολία στην προσέγγιση του ζώου – Επειδή θρηνούσε τον νεκρό σύντροφό του: Η αστυνομία έκλεισε ολόκληρο τον αυτοκινητόδρομο για τον σκύλο…

Το βράδυ της Δευτέρας, η αστυνομία στη Σαξονία έλαβε μια αναφορά για έναν σκύλο που στεκόταν στη μέση του αυτοκινητόδρομου. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν γρήγορα το γιατί επί τόπου. Πρόκειται για μια θλιβερή ιστορία που με κάποιο τρόπο είχε όμως αίσιο τέλος.

“Ότι μια φιλία διαρκεί πέρα από τον θάνατο αποδεικνύεται από την ιστορία δύο τετράποδων φίλων που είχαν τραγικό τέλος στον A72” – έτσι ξεκινάει μια ανάρτηση της αστυνομίας της Σαξονίας στο Facebook.

Το βράδυ της Δευτέρας, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν σε μια επιχείρηση στην οποία κεντρικό ρόλο έπαιξε ένας θλιμμένος σκύλος. Ένας οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στον Α72 ανέφερε στην αστυνομία τον σκύλο, ο οποίος βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα στην περιοχή των έργων λίγο πριν από τον κόμβο Zwickau-Ost. Όπως εξήγησε ο οδηγός του αυτοκινήτου, μπόρεσε μόλις να αποφύγει τη σύγκρουση.

Δύο αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, κατάφεραν να βρουν στο σημείο έναν άλλο σκύλο, ο οποίος προφανώς είχε παρασυρθεί από όχημα και είχε αφεθεί νεκρό στο δρόμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ανοιχτό καφέ σκυλάκι που ανέφερε ο οδηγός του αυτοκινήτου στεκόταν γύρω από το νεκρό σκυλί.

Στην αρχή, οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν ακόμη και να πλησιάσουν το ζώο. Το ζώο υπερασπιζόταν με ενθουσιασμό και θλίψη τον νεκρό φίλο του. Για λόγους ασφαλείας, οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια άλλων συναδέλφων τους, έκλεισαν στη συνέχεια εντελώς τον αυτοκινητόδρομο και στις δύο κατευθύνσεις.

Αφού το ζώο ηρέμησε σιγά σιγά, μπόρεσαν να το ασφαλίσουν. Επειδή ο ιδιοκτήτης του δεν μπορούσε αρχικά να εντοπιστεί, ο σκύλος μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων. Γύρω στη 1.30 π.μ., ο αυτοκινητόδρομος μπόρεσε να ανοίξει ξανά. Και παρόλο που αυτή η ιστορία είναι τραγική, είχε αίσιο τέλος: ο σκύλος είχε ήδη επανενωθεί με τον ιδιοκτήτη του.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης