Γερμανία: Δέκα μαθητές τραυματίστηκαν σε ατύχημα με λεωφορείο

Newsroom

Updated on:

Στατιστικά: Αυξήθηκαν τα θανατηφόρα τροχαία στη Γερμανία

Έντεκα τραυματίες και μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι ο απολογισμός ατυχήματος στην περιοχή του Λούντβιχσμπουργκ. Μια 22χρονη γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε σχολικό λεωφορείο…

Μια γυναίκα οδηγός και δέκα μαθητές τραυματίστηκαν σε ατύχημα με σχολικό λεωφορείο στο Asperg (περιφέρεια Ludwigsburg) το πρωί της Τρίτης. Υπήρξαν σημαντικοί περιορισμοί και κυκλοφοριακή συμφόρηση στην προαστιακή κυκλοφορία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, μια 22χρονη γυναίκα οδηγούσε το Fiat της στην Königsstraße με κατεύθυνση προς το Tamm γύρω στις 7.30 το πρωί. Σε μια ελαφριά δεξιά στροφή κοντά στη διασταύρωση με τη Schubartstraße, η 22χρονη έφυγε από το δρόμο για άγνωστους λόγους και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Με αυτόν τον τρόπο, συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο που ερχόταν στο αντίθετο ρεύμα. Το λεωφορείο οδηγούσε ένας 39χρονος οδηγός λεωφορείου. Κατά τη στιγμή του ατυχήματος, σύμφωνα με τις τρέχουσες έρευνες, στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 58 μαθητές.

Asperg: 22χρονη γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά σε ατύχημα

Το Fiat συγκρούστηκε με το πλάι του λεωφορείου, στη συνέχεια στράφηκε κατά 90 μοίρες, έφυγε από το δρόμο προς τα δεξιά και συγκρούστηκε με κιγκλίδωμα στο πεζοδρόμιο. Η 22χρονη οδηγός υπέστη ελαφρά τραύματα από το τροχαίο ατύχημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Αμέσως μετά το ατύχημα, όλοι οι μαθητές εγκατέλειψαν το λεωφορείο, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως σχολικό λεωφορείο, και πήγαν με τα πόδια στα δύο σχολεία τους στο Asperg και στο Möglingen. Στη συνέχεια, αρκετοί μαθητές παραπονέθηκαν για πόνους που προκλήθηκαν από το τροχαίο ατύχημα, γι’ αυτό και οι διασώστες στα δύο σχολεία εξέτασαν τους εμπλεκόμενους μαθητές.

Ο δρόμος έκλεισε για την κυκλοφορία μέχρι λίγο πριν από τις 10 το πρωί

Σύμφωνα με τις σημερινές πληροφορίες, δέκα μαθητές ηλικίας μεταξύ έντεκα και 15 ετών υπέστησαν ελαφρά τραύματα. Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η τροχαία του Λούντβιγκσμπουργκ εξακολουθεί να ερευνά αν τραυματίστηκαν και άλλα άτομα.

Ο τόπος του ατυχήματος έπρεπε να κλείσει πλήρως για όσο διαρκεί η έρευνα για το ατύχημα. Υπήρχε μεγάλος όγκος οχημάτων και η κυκλοφορία διακόπηκε. Δημιουργήθηκαν τοπικές εκτροπές. Το κλείσιμο του δρόμου άρθηκε λίγο πριν από τις 10 π.μ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης