Το διαδίκτυο γελάει με την αντίδραση των αστυνομικών της Κολωνίας

Newsroom

Γερμανία: Το διαδίκτυο γελάει με την αντίδραση των αστυνομικών της Κολωνίας

Είναι αυτή η σωστή αντίδραση; Ένα λανθασμένα παρκαρισμένο ηλεκτρονικό σκούτερ θορυβεί την αστυνομία. Το βίντεο της επιχείρησης διασκεδάζει πλέον πολλούς…

Εδώ και χρόνια η Κολωνία παλεύει με τη “μάστιγα των ηλεκτρονικών σκούτερ”, τουλάχιστον έτσι αισθάνονται πολλοί κάτοικοι της Κολωνίας.

Από την εισαγωγή των σκούτερ πριν από μερικά χρόνια, τα e-scooter διασχίζουν τα πεζοδρόμια, ειδικά στην πόλη.

Τώρα ένα βίντεο από την Κολωνία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει τρεις αστυνομικούς και έναν υπάλληλο μιας υπηρεσίας ρυμούλκησης να μάχονται εναντίον ενός λανθασμένα σταθμευμένου e-scooter.

Πρώτα οι τέσσερις τους συσκέπτονται, και στη συνέχεια το e-scooter ανυψώνεται προσεκτικά πάνω στο γερανό, το οποίο ζυγίζει αρκετούς τόνους – ακριβώς σαν να επρόκειτο για αυτοκίνητο σε ζώνη απαγόρευσης στάθμευσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη koelnistkool (@koelnistkool)

Το γιατί οι αστυνομικοί ή οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ρυμούλκησης δεν έβαλαν απλώς το e-scooter στο πορτμπαγκάζ του αστυνομικού αυτοκινήτου δεν ήταν αρχικά σαφές.

Μεταξύ των σχολίων στον λογαριασμό “koelnistcool” στο Instagram, υπήρξε πολύς χλευασμός για την ενέργεια.

Ένας χρήστης έγραψε: “Ευτυχώς υπήρχαν τρεις αστυνομικοί στη σκηνή. Μετά από αυτό μια άξια κερδισμένη πουτίγκα!”.

Ένας τρίτος χρήστης διέψευσε το κύμα χλευασμού για το περιστατικό, λέγοντας για τους αστυνομικούς: “Οι τρεις τους σίγουρα είχαν άλλα πράγματα να κάνουν. Αλλά από τη στιγμή που ένας  πάρκαρε εκεί λάθος, το ευρύ κοινό πρέπει να πληρώσει αυτό το δικαιολογημένο κάλεσμα”.

Ένας δεύτερος χρήστης του Instagram ήταν ενοχλημένος: “Έτσι σπαταλώνται τα χρήματα των φορολογουμένων”.

Ο δήμος της Κολωνίας παλεύει με τους οδηγούς ηλεκτρονικών σκούτερ

Η πόλη λοιπόν παλεύει με τους παρόχους εδώ και χρόνια, χάνοντας μια νομική διαμάχη πριν από λίγους μήνες.

Η διαμάχη αφορούσε το ύψος της χρέωσης που μπορεί να επιβάλει ο δήμος στους παρόχους e-scooter, καθώς καταλαμβάνουν σημαντικούς χώρους στην πόλη για τους πολίτες.

Το περασμένο καλοκαίρι, η πόλη είχε αποφασίσει ότι οι εταιρείες ενοικίασης έπρεπε να πληρώνουν 85 έως 130 ευρώ ανά σκούτερ ετησίως.

Το πόσο υψηλό μπορεί να είναι στην πραγματικότητα το ποσό πρέπει τώρα να αποφασιστεί από άλλο δικαστήριο.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης