Εκπληκτική διασυνοριακή καταδίωξη μίας γυναίκας οδηγού

Γερμανία: Mercedes AMG GT63S ξέφυγε από 41 περιπολικά

Τρία κατεστραμμένα περιπολικά, η οδηγός στο νοσοκομείο – αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας πρωτοφανούς καταδίωξης. Η 54χρονη οδηγός συνελήφθη. Είχε ταμπουρωθεί στο αυτοκίνητο και είχε καταπιεί φάρμακα…

Μια γυναίκα είχε μια διασυνοριακή καταδίωξη σχεδόν 40 χιλιομέτρων από τη Σουαβία στο Βόραλμπεργκ της Αυστρίας με αστυνομικούς.

Η 54χρονη γυναίκα οδηγούσε ένα υπεξαιρεμένο αυτοκίνητο στο Obermaiselstein της περιφέρειας Oberallgäu το απόγευμα της Παρασκευής, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν το όχημα, η οδηγός τράπηκε σε φυγή με κατεύθυνση το πέρασμα Riedberg.

Η οδηγός αγνόησε τις προσπάθειες να την σταματήσουν

Καταδιωκόμενη από περιπολικά της γερμανικής αστυνομίας, πέρασε τα σύνορα με την Αυστρία στην περιοχή Balderschwang. Τα περιπολικά στην Αυστρία καταδίωξαν επίσης.

Η γυναίκα είχε προσπεράσει επικίνδυνα πολλά οχήματα με υπερβολική ταχύτητα, συγκρούστηκε με το πλάι ενός περιπολικού και αγνόησε τις προσπάθειες να σταματήσει.

Αστυνομικός πυροβολεί το αυτοκίνητο…

Στο Alberschwende στην περιοχή Bregenz της Αυστρίας, ένας αστυνομικός πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον του αυτοκινήτου.

Παρ’ όλα αυτά, η γυναίκα φέρεται να επιτάχυνε και να συνέχισε.

Στο τέλος του Alberschwende, η γερμανική αστυνομική περίπολος την ανάγκασε να σταματήσει και ένας αστυνομικός πυροβόλησε στο μπροστινό ελαστικό.

Η γυναίκα κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο και άρχισε να καταπίνει φάρμακα.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν το παράθυρο του αυτοκινήτου για να την πλησιάσουν. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, τρία αστυνομικά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές

Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της καταδίβξης. Ωστόσο, δύο αυστριακά και ένα γερμανικό περιπολικό υπέστησαν σημαντικές ζημιές, όπως έγινε γνωστό.

Κεντρική φωτογραφία αρχέιου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης