Εξετάσεις οδήγησης: 18χρονη καταδιώκει οδηγό φορτηγού

Κατά τη διάρκεια των δικών της εξετάσεων οδήγησης: 18χρονη καταδιώκει τον δράστη ατυχήματος, έναν οδηγό φορτηγού, στη Βαυαρία

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οδήγησης που έκανε, ενεπλάκη σε σύγκρουση. Λίγο αργότερα, μια 18χρονη κοπέλα καταδιώκει έναν οδηγό φορτηγού. Εν τω μεταξύ, ο εκπαιδευτής οδήγησης ειδοποίησε την αστυνομία.

Μια 18χρονη κοπέλα καταδίωξε έναν οδηγό φορτηγού που διέφευγε κατά τη διάρκεια της εξέτασης οδήγησης στη Σουαβία μετά από ατύχημα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο 39χρονος προκάλεσε ζημιά στο καπό του αυτοκινήτου της σχολής οδηγών με το φορτίο του, όταν έκανε όπισθεν κατά τη διάρκεια εργασιών στον αυτοκινητόδρομο B 308 στο Sonthofen (περιφέρεια Oberallgäu).

Αυτό προκάλεσε διαφωνία μεταξύ του εκπαιδευτή οδήγησης και του οδηγού του φορτηγού, οπότε ο τελευταίος απομακρύνθηκε από τον τόπο του ατυχήματος.

Η οδηγός-μαθήτρια καταδίωξε, ενώ ο δάσκαλός της ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον οδηγό του φορτηγού σε ένα χώρο στάθμευσης.

Καθώς είχαν προηγηθεί λεκτικοί διαξιφισμοί μεταξύ των εμπλεκομένων μερών πριν και κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, οι δύο πλευρές κατήγγειλαν η μία την άλλη για εξύβριση.

Το αν η μαθητευόμενη οδηγός πέρασε τις εξετάσεις οδήγησης το άφησε ανοιχτό η αστυνομία στην έκθεσή της.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης