Έλληνες από Ουκρανία θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη

Έλληνες από την Ουκρανία θα φιλοξενηθούν στο Πόρτο Καρράς με εντολή Ιβάν Σαββίδη

Εντολή για την φιλοξενία Ελλήνων που επιστρέφουν από την Ουκρανία λόγω του Πολέμου, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, έδωσε στους συνεργάτες του ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και δεν μένει αμέτοχος, προχωρώντας σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού: ενημέρωσε τους συνεργάτες του να ξεκινήσουν όλες τις ετοιμασίες για την φιλοξενία Ελλήνων που επιστρέφουν από την Ουκρανία, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.

Σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση, έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στο ξενοδοχείο που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 407 δωμάτια και ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταστήσει σαφές στους συνεργάτες του ότι θέλει να σταθεί δίπλα στους πρόσφυγες του πολέμου.

Προκάλεσε αίσθηση η κίνηση Σαββίδη – Θέμα στην Équipe

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να προσφέρει φιλοξενία στους Έλληνες της Ουκρανίας, με αρκετά ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ευρώπης να κάνουν σχετική μνεία!

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έδωσε εντολή για φιλοξενία Ελλήνων που επιστρέφουν από την Ουκρανία λόγω του Πολέμου, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που διαθέτει στη Σιθωνία του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.

Είδηση που φιλοξενείται και στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, με την L’Équipe να ασχολείται εκτενώς με την υπόθεση, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση και ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να φιλοξενηθούν άμεσα οι πρόσφυγες στο ξενοδοχείο που του ανήκει.

Πηγή: sdna.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

Περισσότερα για την Ρωσο-Ουκρανική κρίση: ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.