Ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματά μόδας ανοίγει στο Μόναχο

Γερμανία: Η H&M κλείνει καταστήματα: Ποιες πόλεις επηρεάζονται;

Στο τέλος του έτους, ένα νέο κατάστημα “H&M” θα ανοίξει στο κέντρο της πόλης του Μονάχου. Παρά τα πολυάριθμα κλεισίματα καταστημάτων, ο γίγαντας της μόδας θέλει να συνεχίσει να επικεντρώνεται στο κατάστημα λιανικής πώλησης.

Το μυστικό σχετικά με τον νέο ενοικιαστή, ο οποίος θα καταλάβει τον χώρο σε μια προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, όπου προηγουμένως βρίσκονταν τα καταστήματα ρούχων Esprit και New Yorker, έχει διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό.

Τώρα όμως έχει οριστεί η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας.

Η H&M ανοίγει νέο κατάστημα στην Isarvorstadt

Η H&M θα ανοίξει ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματά της στη Γερμανία, στην Kaufingerstraße 22, στις 24 Νοεμβρίου, τη λεγόμενη Black Friday.

Ο χώρος πωλήσεων, έκτασης περίπου 3.700 τετραγωνικών μέτρων, εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα.

Πολυάριθμα κλεισίματα καταστημάτων στην H&M

Πέρυσι, ο σουηδικός γίγαντας της μόδας αναγκάστηκε να κλείσει σχεδόν 300 καταστήματα παγκοσμίως – η Γερμανία επηρεάστηκε επίσης από το κύμα κλεισίματος. Και φέτος θα συνεχιστεί με παρόμοιο τρόπο.

Δύο κλεισίματα – στο Ανόβερο και την Κολωνία – έχουν ήδη ανακοινωθεί για το 2023, ωστόσο η μάρκα ανοίγει σταθερά νέα καταστήματα την ίδια στιγμή.

Σε ένα δελτίο τύπου την άνοιξη, αναφερόταν ότι θα συνεχίσουν να εστιάζουν σε ένα μείγμα διαδικτυακής και τοπικής παρουσίας και θα αξιολογούν πάντα ποιες τοποθεσίες είναι πιο σημαντικές για τους πελάτες.

Άλλες αλυσίδες πρέπει επίσης να κλείσουν τα καταστήματά τους

Η H&M δεν είναι η μόνη που πλήττεται από ένα κύμα κλεισίματος καταστημάτων.

Νωρίτερα φέτος, ο γίγαντας των πολυκαταστημάτων Galeria Kaufhof ανακοίνωσε επίσης το κλείσιμο πολλών καταστημάτων.

Η αλυσίδα καλλυντικών Yves Rocher σχεδιάζει επίσης να κλείσει σύντομα όλα τα υποκαταστήματά της – ένα από αυτά στο Μόναχο, στην πλατεία Marienplatz.

Τα τοπικά καταστήματα απλά δεν είναι πλέον κερδοφόρα για την εταιρεία λιανικής πώλησης καλλυντικών σε σύγκριση με τις διαδικτυακές επιχειρήσεις.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης