Ένδυση: Ιαπωνικός γίγαντας μόδας έρχεται στη Γερμανία

Η ιαπωνική αλυσίδα μόδας Uniqlo έρχεται στο Μόναχο. Ένα μεγάλο υποκατάστημα πρόκειται σύντομα να ανοίξει στο διατηρητέο κτίριο Alte Akademie.

Νέα άφιξη στη Neuhauser Straße: Η Uniqlo, μια κορυφαία εταιρεία μόδας από την Ιαπωνία, θα ανοίξει σύντομα στον πεζόδρομο του Μονάχου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “tz”, η αλυσίδα μόδας έχει ήδη υπογράψει μισθωτήριο συμβόλαιο με τον όμιλο Signa.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Alte Akademie στην Neuhauser Straße βρίσκεται ακόμη υπό ανακαίνιση και μετατροπή.

Η ίδια η Signa επιβεβαίωσε ότι περίπου το ένα τρίτο των χώρων λιανικής πώλησης είχε μισθωθεί “πολύ πριν από την ολοκλήρωση” της Alte Akademie.

Σύμφωνα με αυτό, η ένωση ακινήτων IVD έχει ήδη αναφέρει την ιαπωνική εταιρεία ως ενοικιαστή στη νέα της ανάλυση για το κέντρο της πόλης.

Η ιαπωνική αλυσίδα μόδας μετακομίζει στο Μόναχο

Το 2021, η αλυσίδα μόδας έγινε πρωτοσέλιδο για την υποτιθέμενη εκμετάλλευση Ουιγούρων σε κινεζικά εργοστάσια.

Η εταιρεία υπερασπίστηκε τον εαυτό της έναντι των κατηγοριών.

Εκείνη την εποχή, η γαλλική δικαιοσύνη διερευνούσε τέσσερις διεθνείς αλυσίδες ένδυσης για δήθεν κέρδη από την εκμετάλλευση Ουιγούρων στην Κίνα.

Η έρευνα, που ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου, διευθύνεται από το τμήμα “εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας” της γαλλικής εισαγγελίας κατά της τρομοκρατίας.

Η Zara, η Bershka και η Skechers δέχθηκαν επίσης επικρίσεις.

Εκτός από την Uniqlo, επηρεάζονται επίσης ο ισπανικός όμιλος Inditex με αλυσίδες όπως η Zara και η Bershka, καθώς και ο όμιλος SMCP με έδρα το Παρίσι και η αμερικανική εταιρεία κατασκευής υποδημάτων Skechers.

Η οργάνωση κατά της διαφθοράς Sherpa και δύο άλλες ΜΚΟ είχαν μηνύσει τις εταιρείες.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης