Έρχονται περισσότερα δρομολόγια τρένων στη Στουτγάρδη

Το νέο χρονοδιάγραμμα της Deutsche Bahn σημαίνει ότι περισσότερα τρένα θα εκτελούν δρομολόγια προς τη Στουτγάρδη. Πάνω απ’ όλα, η σύνδεση με το Μόναχο θα επεκταθεί.

Με την επικείμενη αλλαγή του χρονοδιαγράμματος στις 11 Δεκεμβρίου, οι ταξιδιώτες στα νοτιοδυτικά θα αποκτήσουν μια σειρά από πρόσθετες υπεραστικές συνδέσεις.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει αύξηση από το Μόναχο προς τη Στουτγάρδη και όχι μόνο, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Deutsche Bahn.

Σύμφωνα με την Deutsche Bahn, η διαδρομή μεταξύ Μονάχου και Στουτγάρδης θα εξυπηρετείται από 90 τρένα ημερησίως προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Δηλαδή 20 περισσότερα από ό,τι πριν.

Επιπλέον, ορισμένες από τις συνδέσεις θα είναι 15 λεπτά ταχύτερες λόγω της νέας γραμμής υψηλής ταχύτητας μεταξύ Wendlingen και Ulm.

Εδώ θα χρησιμοποιηθούν σταδιακά τα νέα τρένα ICE 3neo. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει απευθείας σύνδεση ICE μεταξύ Μονάχου και Κολωνίας δύο φορές την ώρα – μία μέσω Στουτγάρδης και μία μέσω Νυρεμβέργης.

Ωστόσο, ο σιδηρόδρομος αναμένει επίσης εμπόδια λόγω εργοταξίων. Ορισμένες συνδέσεις θα πρέπει να προσαρμοστούν προσωρινά, ανέφερε.

Λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης