Φιλικότητα: Η Βαυαρία κερδίζει την κατάταξη της Γερμανίας

Η πύλη διακοπών travelbook.de δημοσίευσε πρόσφατα μια έρευνα για να προσδιορίσει το πιο αφιλόξενο ομόσπονδο κρατίδιο της Γερμανίας.

Με περισσότερους από 50.000 συμμετέχοντες, είναι στην πραγματικότητα αρκετά ουσιαστική.

Το αποτέλεσμα ήταν μια συναρπαστική κατάταξη των γερμανικών ομόσπονδων κρατιδίων – στην οποία μετρήθηκαν με βάση τη φιλικότητα των κατοίκων τους.

Κατάταξη Γερμανίας: Η Βαυαρία καταλαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των πιο φιλικών ομόσπονδων κρατιδίων

Με ένα εντυπωσιακό ποσοστό 19 τοις εκατό, η Βαυαρία στα νότια της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των πιο φιλικών ομόσπονδων κρατιδίων στην κατάταξη του travelbook.de.

Η έρευνα διεξήχθη από τις 3 έως τις 31 Ιανουαρίου 2023, επομένως είναι επίσης πολύ ενημερωμένη. Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι ψήφισαν – και η Βαυαρία αναδείχθηκε πρώτη.

Ένας λόγος χαράς για τη Sylvia Freund της “Bayern Tourismus”, η οποία εξήγησε στο travelbook.de ότι η Βαυαρία αντιπροσωπεύει την εγκαρδιότητα, τη χαρά της ζωής και την παράδοση και ότι οι επισκέπτες από άλλα ομόσπονδα κρατίδια αισθάνονται και εκτιμούν τη βιωμένη φιλοξενία του τοπικού πληθυσμού.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το γειτονικό κρατίδιο της Βαυαρίας, η Βάδη-Βυρτεμβέργη. Εδώ συγκεντρώθηκε το 13% των ψήφων, έξι τοις εκατό λιγότερες από τη Βαυαρία.

Η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία βρίσκεται επίσης στο βάθρο των νικητών, αφού επικράτησε οριακά του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν με μόλις 44 ψήφους.

Το Βερολίνο αποτυγχάνει να συγκεντρώσει 1000 ψήφους – και καταλήγει στην τελευταία θέση

Η πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, βρίσκεται στην άδοξη τελευταία θέση. Με μόλις 851 ψήφους βρέθηκε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας του Travelbook.de.

Από πάνω τους βρίσκονται η Βρέμη (898) και το Βρανδεμβούργο (976), επίσης με λιγότερες από 1000 ψήφους.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.