Γάτα διανύει 130 χιλιόμετρα ως “λαθρεπιβάτης” στη Βαυαρία

Newsroom

Updated on:

Μια γάτα βρισκόταν κάτω από το καπό ενός αυτοκινήτου που διένυσε 130 χιλιόμετρα από το Ellingen στην περιοχή Weissenburg (Μέση Φραγκονία) μέχρι το Landshut…

Οι περαστικοί αντιλήφθηκαν το περίπου τριών μηνών ζώο που είχε κολλήσει ακριβώς πίσω από τη μάσκα του ψυγείου το απόγευμα του Σαββάτου σε χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου.

Οι περαστικοί ενημέρωσαν την εθελοντική πυροσβεστική υπηρεσία της Κάτω Βαυαρίας. Η πυροσβεστική έφτασε γρήγορα στο σημείο και πρώτα ξεβίδωσε το κάτω μέρος του οχήματος.

Στη συνέχεια οι βοηθοί κατάφεραν να αφαιρέσουν προσεκτικά το γατάκι από το χώρο του κινητήρα.

“Το ζώο επέζησε της δοκιμασίας χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκε στο τοπικό καταφύγιο ζώων για περαιτέρω φροντίδα”, ανέφερε η πυροσβεστική στο Facebook.

Αν η γάτα δεν ανήκει σε κανέναν, θα καταλήξει σε μια οικογένεια πυροσβεστών

Οι ιδιοκτήτες του οχήματος έμειναν εντελώς άναυδοι όταν ενημερώθηκαν για το ζώο “λαθρεπιβάτη”. Καθώς δεν έχει τσιπ, κανείς δεν μπορεί να πει σε ποιον ανήκει.

Το ζώο ήρθε στο καταφύγιο ζώων του Landshut. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του ζώου.

Και αν δεν βρεθεί ιδιοκτήτης; Τότε η γάτα θα βρει νέο σπίτι σε μια οικογένεια από την πυροσβεστική υπηρεσία του Münchnerau.

Κατά τα άλλα, η αποστολή της πυροσβεστικής τελείωσε μετά από περίπου 30 λεπτά.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης