Γερμανία: Ανάκληση πουρέ λόγω παρουσίας μεταλλικών θραυσμάτων

Η Maggi ανακαλεί από την αγορά της Γερμανίας δύο είδη από την ποικιλία της σε πουρέ MAGGI 5 λεπτών, καθώς μπορεί να περιέχουν ξένα σώματα, και συγκεκριμένα μέταλλο.

Γερμανία – Αυστρία: Σε ποια χώρα είναι καλύτερα να μετακομίσετε;

Με ανακοίνωση των Γερμανικών αρμοδίων αρχών, το καταναλωτικό κοινό της χώρας ενημερώθηκε για την ανάκληση 2 πολύ δημοφιλών προϊόντων της εταιρείας Maggi.

Το εντοπισμένο πρόβλημα, όπως αναφέρεται είναι η παρουσία μεταλλικών θραυσμάτων.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα που ανακαλούνται είναι:

  • MAGGI “5 λεπτά” Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια Porcini: Αριθμός παρτίδας: 21270703Z, 21280703Z, 21290703Z Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: 31.05.2023
  • MAGGI “5 λεπτά” Πουρές Πατάτας με Καβουρδισμένα Κρεμμύδια & Croûtons +25%: Αριθμός παρτίδας: 21280703Z Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: 31.05.2023

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, αναφέρει:

Η Maggi ανακαλεί δύο κωδικούς από την ποικιλία: “MAGGI 5 Minute Tureen” καθώς ενδέχεται να περιέχουν μεταλλικά υπολείμματα.

Εάν έχετε αγοράσει κάποιο από τα δύο παραπάνω προϊόντα Maggi με τον αντίστοιχο αριθμό παρτίδας, μην τα καταναλώσετε. Μπορείτε να τα επιστρέψετε στους λιανοπωλητές, όπου θα σας επιστραφεί η τιμή αγοράς, ακόμη και χωρίς να προσκομίσετε την απόδειξη

Όλα τα άλλα προϊόντα Maggi δεν επηρεάζονται από την ανάκληση και είναι πλήρως βρώσιμα. Η Maggi θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε και να τους διαβεβαιώσει ότι η ποιότητα και η ασφάλεια παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα.

Τα προϊόντα Maggi στην αυστριακή αγορά δεν επηρεάζονται από την ανάκληση και είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Πηγή: cibum | Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.